Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές 57-74

Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές 57-74

Η Αναντολού Εφές επικράτησε εκτός έδρας της Φενερμπαχτσέ των Ομπράντοβιτς και Σλούκα με 74-57 και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών.

Μία σου και μία μου! Η Αναντολού Εφές απάντησε με το ίδιο νόμισμα στην Φενερμπαχτσέ των Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Κώστα Σλούκα και με μία επιβλητική νίκη έκανε το 2-1 στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν με πρωταγωνιστές τους Μπομπουά και Λάρκιν, επικράτησε στην έδρα της Φενερμπαχτσέ με 74-57 και πήρε πίσω το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ πλέον χρειάζεται δύο ακόμα νίκες για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι παίζουν εδώ και καιρό με πολλά προβλήματα, λόγω τραυματισμών, ενώ παράλληλα ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, λόγω του θανάτου του πατέρα του.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Μπομπουά και Λάρκιν, οι οποίο πέτυχαν από 19 πόντους, ενώ 16 έβαλε ο Μοερμάν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Εφές είχε 12/26 τρίποντα σε αντίθεση με τους παίκτες της Φενέρ που ευστόχησαν μόλις σε 5 από τα 33 που σούταραν. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κάλινιτς με 17 πόντους, ενώ ο Σλούκας σε 17:13 λεπτά παιχνιδιού είχε 4 πόντους με 1/6 σουτ, 2 ριμπάουντ, μία ασίστ και 2 λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 26-36, 45-56, 57-74

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ