Φενέρ: Στήριξη από παίκτες και διοίκηση στον Ομπράντοβιτς

Φενέρ: Στήριξη από παίκτες και διοίκηση στον Ομπράντοβιτς

Ο ισχυρός άνδρας της Φενερμπαχτσέ, Αλί Κοτς, μετά τη νίκη επί της Τόφας, κατέβηκε στα αποδυτήρια και εξέφρασε τη στήριξή του στον Ομπράντοβιτς, όπως ακριβώς έκανε και ο αρχηγός της ομάδας, Μελίχ Μαχμούτογλου.

Οι συνεχόμενες ήττες και οι απογοητευτικές εμφανίσεις της Φενερμπαχτσέ σε Ευρωλίγκα και τουρκικό πρωτάθλημα έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου υπήρξαν δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, τα οποία ανέφεραν ότι ο Σέρβος τεχνικός υπέβαλλε την παραίτησή του. Δημοσιεύματα, πάντως, που διαψεύστηκαν με κατηγορηματικό τρόπο από την τούρκικη ομάδα.

«Είναι ψέματα ότι παραιτήθηκε ο Ομπράντοβιτς», ανέφερε η Φενερμπαχτσέ, με τον Ζέλικο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του τούρκικου συλλόγου, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας.

Μέχρι να έρθει η επόμενη «κατραπακιά», είτε στην Ευρωλίγκα είτε στο τουρκικό πρωτάθλημα, που θα φέρει και πάλι τριγμούς στο εσωτερικό της τούρκικης ομάδας, η οποία σήμερα κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την Τόφας και να πάρει… ανάσα. Η Φενερμαχτσέ κατάφερε να κερδίσει την Τόφας με 82-76, ενώ μετά το τέλος του αγώνα σύσσωμοι παίκτες και διοίκηση στήριξαν έμπρακτα τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο ισχυρός άνδρας της τούρκικης ομάδας, Αλί Κοτς, μετά τη νίκη της Φενέρ κατέβηκε στα αποδυτήρια και εξέφρασε τη στήριξή του στον Σέρβο τεχνικό και τους παίκτες της ομάδας.

Η συνέχεια δόθηκε από τον αρχηγό και έναν από τους Τούρκους παίκτες της Φενέρ, Μελίχ Μαχμούτογλου, ο οποίος είναι τόνισε ότι η ομάδα είναι ενωμένη σαν μια οικογένεια και όλοι μαζί θα τα δώσουν όλα για να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. «Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ως ομάδα. Επικρατεί ένα πολύ φιλικό κλίμα στην ομάδα, αν και περνάμε μία δύσκολη περίοδο. Πραγματικά λυπούμαστε. Όπως είπα, είμαστε μία οικογένεια, ο σύλλογος, οι οπαδοί, οι παίκτες και οι προπονητές και πορευόμαστε όλοι μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν. Μιλάω ως αρχηγός της ομάδας και δηλώνω ότι εμπιστεύομαι απόλυτα τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με αυτό τον τρόπο ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ύψωσε ασπίδα προστασίας. «Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και θα πρέπει να παλεύουμε σε κάθε ματς. Επίσης, σήμερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την στήριξή του σε αυτή τη δύσκολη φάση για εμάς», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σέρβος προπονητής.

Η δύσκολη κατάσταση που βιώνει η Φενερμπαχτσέ έχει συσπειρώσει τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, με τον αρχηγό, Μελίχ Μαχμούτογλου, να λειτουργεί σαν… ασπίδα προστασίας. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει στήριξη στον Ομπράντοβιτς, τόσο από τους παίκτες όσο και από τη διοίκηση, καθώς ο Σέρβος είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ