Εθνική Κοσόβου: Παρουσιάστηκε ο Χρήστος Μαρμαρινός

Ο Χρήστος Μαρμαρινός είναι από σήμερα (14/2) ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών του Κοσόβου, με την ομοσπονδία μπάσκετ των Βαλκάνιων να προχωρά στην παρουσίασή του.


Εθνική Κοσόβου: Παρουσιάστηκε ο Χρήστος Μαρμαρινός | to10.gr

Ο Χρήστος Μαρμαρινός αποτελεί και επίσημα από σήμερα (14/2) ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ανδρών του Κοσόβου. Η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας παρουσίασε τον Έλληνα προπονητή στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον Μαρμαρινό να «δεσμεύεται» με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από τη νέα συνεργασία μας, ενώ με τον Χρήστο Μαρμαρινό μοιραζόμαστε την ίδια ικανοποίηση από την επίτευξη της συμφωνίας. Η απειρία του νέου μας ομοσπονδιακού σε επίπεδο εθνικών ομάδων αντισταθμίζεται από την προσέγγιση που έχει στο σύγχρονο μπάσκετ. Μαζί του θα «τρέξουμε» ένα μακροχρόνιο και σύγχρονο πρότζεκτ», είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Αρμπέν Φετάχου, κατά την παρουσίαση του Μαρμαρινού.

Η 11αδα στην Τούμπα και η ίδια αλλά… διαφορετική προσέγγιση του Μαρτίνς απέναντι στον ΠΑΟΚ

Από την πλευρά του ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του, ευχαριστώντας την ομοσπονδία για την τιμή που του έκανε να τον επιλέξει. «Όταν μιλάω για νίκη, εννοώ να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και τα αποτελέσματα θα δείξουν. θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να ενώσω όλους τους ανθρώπους γύρω από αυτή την ομάδα και να τους εμπνεύσω να γίνουν υπερήφανοι για τη συμβολή τους στο μπάσκετ της χώρας».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός κατά 74%

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο