Λαρεντζάκης: «Παλέψαμε, βάλαμε μεγάλα καλάθια και πήραμε μια σπουδαία νίκη»

Λαρεντζάκης: «Παλέψαμε, βάλαμε μεγάλα καλάθια και πήραμε μια σπουδαία νίκη»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Παρτίζαν και στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι Ερυθρόλευκοι.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης, ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ΣΕΦ της Παρτιζάν με 98-94 για την 4η αγωνιστική της Euroleague και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη φετινή διοργάνωση.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι Ερυθρόλευκοι όταν βρέθηκαν στο -15!

«Αντιδράσαμε μετά τους 15 πόντους που βρεθήκαμε πίσω», ανέφερε και πρόσθεσε: «Παλέψαμε, βάλαμε μεγάλα καλάθια και πήραμε μια σπουδαία νίκη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο flash interview της αναμέτρησης:

«Νιώθω πολύ καλά με τη νίκη απόψε μετά την ήττα στο Μιλάνο. Αντιδράσαμε μετά τους 15 πόντους που βρεθήκαμε πίσω. Δεν είχαμε ρυθμό και μυαλό στην αρχή.

Παλέψαμε, βάλαμε μεγάλα καλάθια και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Όταν το ΣΕΦ είναι γεμάτο νιώθουμε την ενέργεια του κόσμου και είναι πολύ όμορφα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ