Καζάνι που… βράζει η Σερβία: Άγριο κράξιμο, στο στόχαστρο ο Πέσιτς

Καζάνι που… βράζει η Σερβία: Άγριο κράξιμο, στο στόχαστρο ο Πέσιτς

Χαμός στην εθνική Σερβίας μετά και τη νέα ήττα από το Βέλγιο. Σε δεινή θέση ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Οι back to back ήττες από τη Λετονία και το Βέλγιο έχουν προκαλέσει τριγμούς στους κόλπους της εθνικής Σερβίας! Με ρεκόρ 1-3 και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να περιμένει στη… γωνία στο δεύτερο γύρο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, είναι δεδομένο πως οι «Πλάβι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Οι Σέρβοι είναι με το ένα πόδι εκτός Μουντομπάσκετ, με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να μη μασάει τα λόγια του: «Είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστούμε με ομάδες που παρουσιάζουν το ίδιο ρόστερ, έχοντας αναπτύξει χημεία και εμείς να αλλάζουμε διαρκώς παίκτες. Γνωρίζουμε πως ακολουθεί μία ζόρικη αποστολή μέχρι το τέλος των προκριματικών για το Μουντομπάσκετ. Πρέπει να κερδίσουμε την Τουρκία, την Ελλάδα, την Μεγάλη Βρετανία από δύο φορές».

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο προπονητής της Λιθουανίας για Γκουντάιτις

Ο έμπειρος τεχνικός δέχεται τα πυρά από τους πάντες λόγω και των επιλογών του. Το κλίμα στις τάξεις της εθνικής Σερβίας είναι κάτι παραπάνω από βαρύ, η ομάδα περνάει μεγάλη κρίση και πολλοί στέκονται στο γεγονός πως δεν κλήθηκαν στις αναμετρήσεις οι Νεμάνια Νέντοβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Βασίλιε Μίσιτς και Μίλος Τεόντοσιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ