Χωρίς Τόμπσον οι Ιταλοί στο Mundobasket

Χωρίς Τόμπσον οι Ιταλοί στο Mundobasket

Ο Αμερικανός γκαρντ με ιταλική υπηκοότητα, Ντάριους Τόμπσον, δεν θα καταφέρει τελικά να ενισχύσει την Ιταλία στο ερχόμενο Mundobasket λόγω προβλήματος με τα χαρτιά του.

Άλλο ένα πλήγμα για την Ιταλία ενόψει του Mundobasket. Οι Ιταλοί που στις αρχές του χρόνου υπολόγιζαν πως θα έχουν και τον Πάολο Μπανκέρο και τον Ντάριους Τόμπσον στο ρόστερ της Σκουάντρα Ατζούρα, τελικά δεν θα έχουν κανέναν από τους δύο.

Και αν για τον Μπανκέρο το ζήτημα λύθηκε νωρίς, με τον νεαρό ΝΒΑερ να επιλέγει την αμερικάνικη υπηκοότητα και να κατεβαίνει με την Team USA, το πρόβλημα με τον Τόμπσον προέκυψε πολύ πρόσφατα.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Πήγε για κόλπο με τον Βέσελι, αλλά…

Ο 28χρονος γκαρντ της Μπασκόνια και ένας από τους κορυφαίους της Euroleague ήταν έτοιμος να φορέσει τα γαλάζια της Ιταλίας και να αγωνιστεί στο Mundobasket, αλλά τελικά η υπόθεση του κόλλησε στη γραφειοκρατία.

Δεν πρόλαβε να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρει το ιταλικό διαβατήριο και κάπως έτσι θα μείνει εκτός ρόστερ της Ιταλίας, κάτι που θα ανακοινωθεί και από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Τζιανμάρκο Ποτζέκο εντός της ημέρας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ