Μήτογλου: «Να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό σημείο στο Παγκόσμιο»

Μήτογλου: «Να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό σημείο στο Παγκόσμιο»

Ο Ντίνος Μήτογλου δήλωσε χαρούμενος και έτοιμος να εκπροσωπίσει ξανά την Εθνική και ελπίζει να φτάσουν στο καλύτερο δυνατό σημείο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Χαρούμενος για την επιστροφή του με την Εθνική δήλωσε ο Ντίνος Μήτογλου, που ξεκίνησε προετοιμασία με την υπόλοιπη αποστολή της ελληνικής ομάδας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου (25/8-10/9).

Αρχικά τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, νιώθω ευλογημένος που φοράω ξανά τη γαλανόλευκη μετά από δύο χρόνια. Είμαι έτοιμος να εκπροσωπήσω την πατρίδα μου και να βοηθήσω την ομάδα, τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό σημείο σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Διαβάστε επίσης: Στο μυαλό του Γιώργου Μπαρτζώκα – Ο Μίχαϊλιουκ, η «έξτρα» κίνηση και το ευέλικτο ρόστερ του Ολυμπιακού

Στην συνέχεια ο Μήτογλου ρωτήθηκε για τους στόχους του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απαντώντας: «Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Θα κάνουμε όμως ό,τι περνά από το χέρι μας, από την πρώτη μέρα προπονήσεων και σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται».

Επίσης νιώθει έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από περίπου ενάμιση μήνα: «Νιώθω έτοιμος, έχω δουλέψει όλο αυτό το διάστημα πολύ σε ατομικό επίπεδο και θα προσπαθήσω να διεκδικήσω κι εγώ τη θέση μου στην ομάδα δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό καθημερινά στις προπονήσεις».

Τέλος, ο 27χρονος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο για να στηρίξει την Εθνική ομάδα στα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ στις 4 Αυγούστου με τη Σλοβενία, που θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης, όπως και στις 8 και 10 Αυγούστου για το τουρνουά Aegean Acropolis κόντρα σε Σερβία και Ιταλία: «Ο κόσμος είναι η ψυχή της ομάδας. Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι να σας έχουμε δίπλα μας», ήταν το μήνυμά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ