Γουόκαπ: «Θα φορέσω τη φανέλα της Εθνικής με περηφάνια» (vid)

Γουόκαπ: «Θα φορέσω τη φανέλα της Εθνικής με περηφάνια» (vid)

Ο Τόμας Γουόκαπ έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την Εθνική ομάδα και δηλώνει περήφανος που θα φορέσει τη φανέλα της και αποφασισμένος να αγωνιστεί δυνατά για την Ελλάδα.

Ο Τόμας Γουόκαπ είναι πλέον και επίσημα μέλος της Εθνικής Ομάδας, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να δηλώνει πανέτοιμος για αυτή την νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Γουόκαπ έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις με τους υπόλοιπους διεθνείς στο ΟΑΚΑ και στο πλαίσιο των προπονήσεων μίλησε στο κανάλι της EOK στο yοutube, για την εμπειρία της Εθνικής και το Παγκόσμιο που έρχεται.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Έρχεται στον Ολυμπιακό ο Κένεντι – Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Γουόκαπ δήλωσε αναλυτικά:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, πραγματικά. Η ομοσπονδία πήρε μια μεγάλη απόφαση να με δεχτεί εδώ και να είμαι στην Εθνική ομάδα. Ξέρω πως δεν ήταν κάτι που αποφάσισαν με ευκολία και εγώ αντιμετωπίζω αυτή την πρόσκληση με μεγάλη περηφάνια».

  • για τον αν δέχθηκε συμβουλές από κάποιους φίλους του στην Ελλάδα: «Δεν μπορώ να πω ότι μου έδωσαν οι Έλληνες φίλοι μου πολλές συμβουλές. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι το πιο σημαντικό είναι να φορέσω τη φανέλα αυτή με περηφάνια. Αυτό θα κάνω, θα παίξω όσο πιο δυνατά μπορώ για να εκπροσωπήσω τη χώρα όπως πρέπει. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλα τα παιδιά σε αυτή την ομάδα. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να περιμένω από τον εαυτό μου και αυτή την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να δω πού θα φτάσουμε τον Σεπτέμβριο».
  • για το περιβάλλον της Εθνικής και την παρουσία συμπαικτών του από τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα θα με βοηθήσει στη γρήγορη προσαρμογή μου ότι συναντώ πολλά γνώριμα πρόσωπα. Συναντήθηκα πριν αρχίσει η προετοιμασία με τον κόουτς Ιτούδη, τον οποίο γνωρίζω καλά έχοντας αντιμετωπίσει τις ομάδες του τα τελευταία 5-6 χρόνια στην Ευρωλίγκα. Υπάρχουν επίσης εδώ πολλοί συμπαίκτες μου από τον Ολυμπιακό, όπως ο Παπανικολάου ή ο Λούντζης. Ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου».
  • για το Παγκόσμιο: «Είναι μεγάλες οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά. Όμως ακόμη είναι νωρίς να μιλάμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και την πρόκριση σε αυτούς. Αυτή τη στιγμή είμαστε προσηλωμένοι μόνο στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο ή -ακόμη καλύτερα- στην επόμενη προπόνηση και στο επερχόμενο πρώτο φιλικό με τη Σλοβενία. Το θέμα είναι να κάνουμε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση καθημερινά, να γινόμαστε καλύτεροι και μόνο έτσι θα είμαστε εκεί που θέλουμε τον Σεπτέμβριο».
  • για το φιλικό με Σλοβενία και τα παιχνίδια στο «Ακρόπολις»: «Ξέρω ότι οι Έλληνες είναι πολύ περήφανοι για την Εθνική ομάδα και περιμένω ότι το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο στα φιλικά μας παιχνίδια. Θα δώσουμε δυνατούς αγώνες που είναι απαραίτητοι για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν έχει τόση σημασία αν κερδίζεις ή χάνεις στα φιλικά, όσο να προετοιμάζεσαι και να βελτιώνεσαι. Η περίοδος προετοιμασίας είναι σύντομη, τα φιλικά έρχονται γρήγορα και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ