ΕΟΚ: «Στις θέσεις σας μέχρι τις 18:45 για την βράβευση του Γκάλη»

ΕΟΚ: «Στις θέσεις σας μέχρι τις 18:45 για την βράβευση του Γκάλη»

Η ΕΟΚ ενημέρωσε τον κόσμο για το φιλικό της Ελλάδας με τη Σλοβενία και ζήτησε από όσους έχουν εισιτήριο να βρίσκονται στις θέσεις τους μέχρι τις 18:45.

Ο Νίκος Γκάλης θα τιμηθεί στο φιλικό της Εθνικής μας εναντίον της Σλοβενίας την Παρασκευή (4/8, 19:00) και η ΕΟΚ συμβουλεύει τον κόσμο να πάει από νωρίς στο ΟΑΚΑ.

Αυτό γίνεται προκειμένου να κυλήσουν όλα ομάδα, αφού η τελετή είναι προγραμματισμένη δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Το γεμάτο μπλοκάκι του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι +2 βασικοί για το πρώτο σχέδιο

Παρακάτω η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΕΟΚ και το ελληνικό μπάσκετ θα τιμήσουν τον παίκτη που μας έδειξε πως ο άνθρωπος μπορεί να σταθεί στον αέρα. Ο Νίκος Γκάλης θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης Ελλάδα – Σλοβενία (4/8, 19.00, ΕΡΤ) στο ΟΑΚΑ.

Λίγο πριν την έναρξη του σπουδαίου φιλικού αγώνα οι προβολείς θα στραφούν και πάλι στον Γκάλη, σε αυτόν που με το νούμερο 4 στην πλάτη το 1987 έκανε τα πάντα για να βοηθήσει την ελληνική ομάδα να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Παρακαλούνται όσοι έχουν κλείσει το εισιτήριό τους για αυτή την ξεχωριστή βραδιά του Νίκου Γκάλη, αλλά και για να βρεθούν δίπλα στην Εθνική Ομάδα στο πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι ενόψει της παρουσίας της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, να βρίσκονται στη θέση τους ως τις 18.45.

Μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας ΕΔΩ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ