Καλάθης : «Είναι υπέροχο να είμαι μέλος της Μπαρτσελόνα» (vid)

Καλάθης : «Είναι υπέροχο να είμαι μέλος της Μπαρτσελόνα» (vid)

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στους Μπλαουγκράνα.

Μετά από πέντε συνεχόμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο Νικ Καλάθης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, με την οποία ήδη προπονείται.
Ο πρώην αρχηγός του Τριφυλλιού αναφέρθηκε στη νέα σελίδα της καριέρας του και όσα ζει στην Βαρκελώνη. «Ήρθα για να κερδίζω. Έχουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών και προπονητών οι οποίοι είναι ικανοί για να τα καταφέρουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να βρεθώ με όλους τους συμπαίκτες ώστε να γνωριστούμε μέσα στο παρκέ και να αποκτήσουμε χημεία ως ομάδα», δήλωσε ο Καλάθης αρχικά και είπε για την Μπαρτσελόνα ότι είναι «ομάδα πρώτης κλάσης. Είναι υπέροχο να είμαι μέλος της ομάδας και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Έχω αγωνιστεί πολλές φορές στο Palau Blaugrana, οπότε το γνωρίζω το μέρος. Μου αρέσουν τα πάντα εδώ. Ελπίζω να έρθουν και οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν τους αγώνες μας».

Και κατέληξε μιλώντας για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Ο Σάρας έχει έρθει με φοβερή ενέργεια και είναι ικανοποιημένος που βρίσκεται εδώ, όπως και όλοι μας. Όπως εγώ, έτσι και εκείνος, είναι ένα νέο ξεκίνημα και για τους δυο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ