Euroleague – Οι μάνατζερ των παικτών ζητούν να συμμετάσχουν στη δημιουργία νέων κανονισμών

Euroleague – Οι μάνατζερ των παικτών ζητούν να συμμετάσχουν στη δημιουργία νέων κανονισμών

Οι ισχυρότεροι ατζέντηδες της Euroleague έχουν ζητήσει από την διοργανώτρια αρχή και την Ένωση Παικτών, να συμμετέχουν στη διαμόρφωση νέων κανονισμών.

Οι ατζέντηδες της πλειοψηφίας των παικτών που αγωνίζονται στην Euroleague ζητούν πιο ενεργό ρόλο στη διοργάνωση. Ειδικότερα θέλουν να συμμετέχουν στη διαμόρφωση των νέων κανονισμών και για το λόγο αυτό απέστειλαν σχετικό αίτημα στην Euroleague και την Ένωση Παικτών (ELPA).

Οι εκπρόσωποι του 80% των παικτών που αγωνίζονται σε ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να έχουν άποψη στις αλλαγές που θα θελήσει να κάνει η Euroleague στο μέλλον.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς επιβεβαίωσε αυτή την κίνηση μέσα από μήνυμα που κοινοποίησε στο twitter, αναφέροντας: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς οι σημαντικότεροι ατζέντηδες, που αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 80% όλων των παικτών της EL, συγκεντρώθηκαν για να ζητήσουν επίσημα από την EL και την ELPA να συμμετάσχουν στις διαπραγματεύσεις για νέους κανονισμούς!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ