Ολυμπιακός – Έγραψε ιστορία με την ευστοχία του στα δίποντα

Ολυμπιακός – Έγραψε ιστορία με την ευστοχία του στα δίποντα

Ο Ολυμπιακός δεν έχανε σουτ μέσα από την περίμετρο, με το 75.8% (25/33) να αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του στην EuroLeague και κορυφαία εντός έδρας.

Ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ του ΣΕΦ την Μπάγερν Μονάχου, επικρατώντας στο τέλος με 83-60 και πλέον να βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 10-5. Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν γρήγορο και αποτελεσματικό μπάσκετ, το οποίο δεν στηρίχθηκε καθόλου στα τρίποντα, εκεί όπου το πρώτο εύστοχο ήρθε στα τέλη της 3ης περιόδου και μετά από δέκα σερί άστοχα, ενώ ο τελικός απολογισμός «έγραψε» 6/21.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ωστόσο, ήταν καταπληκτικοί όσον αφορά την ευστοχία τους μέσα από την περίμετρο, τελειώνοντας το παιχνίδι με 25/33, κάτι που μεταφράζεται σε 75.8%. Το συγκεκριμένο ποσοστό είναι το δεύτερο καλύτερο στην ερυθρόλευκη ιστορία στην EuroLeague, με την πρώτη θέση να καταλαμβάνει το 81.08% (30/37) απέναντι στην Πρόκομ Τρεφλ τη σεζόν 2008-2009.

Παρόλα αυτά, η χθεσινή επίδοση είναι η καλύτερη όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια, ξεπερνώντας εκείνη που έγινε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα την προηγούμενη χρονιά (2020-21), όταν οι ερυθρόλευκοι σούταραν με 75% (27/36).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ