O Νέντοβιτς, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το… κρύο της Κηφισιάς

O Νέντοβιτς, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το… κρύο της Κηφισιάς

Αποκαλυπτική συνέντευξη από τον γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι ο απόλυτος σταρ του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης που τραβάει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γκαρντ των «πρασίνων» φιλοξενήθηκε στο « ΟΠΑΠ Game Time», μιλώντας για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (23/12).

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο μέλλον του στο «τριφύλλι», ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον… καιρό της Κηφισιάς.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Το καλύτερο έμεινε για το τέλος, το μεγάλο ελληνικό ντέρμπι στο τέλος του 2021. Ελπίζω να είναι καλό για εμάς. Στο πρώτο ντέρμπι για το ελληνικό πρωτάθλημα τα καταφέραμε, όμως τώρα πρέπει να «επισφραγίσουμε» αυτή τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας. Ελπίζω να παίξουμε καλά και να διασκεδάσουμε τους φίλους μας».

Για την επιλογή του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι: «Έπειτα από δύο δύσκολες χρονιές στο Μιλάνο, ήμουν σε θέση να επιλέξω μία ομάδα, στην οποία θα επανεκκινούσα την καριέρα μου. Είχα μία, δύο επιλογές, αλλά όταν τα μελέτησα όλα, τι μου αρέσει εντός και εκτός γηπέδου, ο Παναθηναϊκός ήταν ο τέλειος προορισμός για εμένα. Οπότε επέλεξα να έρθω εδώ και να επανεκκινήσω την καριέρα μου και να κάνω καλή σεζόν. Έπειτα η σεζόν εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε, είχα το πρόβλημα με τον ιό και δεν μπορούσα να τελειώσω τη σεζόν όπως θα ήθελα, όμως το καλοκαίρι που μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, είδα τους φιλάθλους που με αγάπησαν από την πρώτη μέρα και με φαντάστηκα να παίζω μπροστά του φέτος. Η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα ήταν μεγάλο κίνητρο για την παραμονή μου. Ευτυχώς για όλους μας έκανα αυτή την επιλογή και η χρονιά βαίνει καλώς».

Για τη θέση του «τριφυλλιού» στην Euroleague: «Θα ήθελα ο Παναθηναϊκός να είναι ψηλά στη βαθμολογία, όμως μας έλειπε η τύχη σε κάποια παιχνίδια που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Θα ήθελα, λοιπόν, να είμαστε ψηλότερα, όμως υπάρχει ακόμα ένας γύρος, νομίζω θα παίξουμε περισσότερα παιχνίδια στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε βαθμολογικά».

Για το κίνητρο του ντέρμπι: «Κάθε ντέρμπι στην Ελλάδα, αλλά όχι μόνο, όπως και στη Σερβία όταν αγωνιζόμουν, αν η Παρτιζάν ήταν ψηλά και ο Ερυθρός Αστέρας χαμηλά στη βαθμολογία δεν είχε σημασία. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι στο οποίο υπάρχει μεγάλο κίνητρο. Αναγνωρίζουμε ό,τι ο Ολυμπιακός κάνει καλή σεζόν μέχρι στιγμής, είναι αήττητος στην έδρα του στην Euroleague. Όποτε κάποιος από τους φίλους μου παίζει με τον Ολυμπιακό μου λέει πόσο δυνατή ομάδα είναι, φαίνονται πολύ καλοί εντός έδρας. Και όταν τους είδα κι εγώ φάνηκαν πολύ δυνατοί εντός έδρας. Όμως το ντέρμπι είναι ντέρμπι, όλα χωρούν μέσα σε μία μέρα. Κάποιοι παίκτες θα έχουν κίνητρο να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι, οπότε ας περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη. Κάνει λίγο κρύο στην Κηφισιά, οπότε μπορούμε να προσαρμοστούμε εμείς καλύτερα στο κλίμα».

Για το αν νιώθει αισιόδοξος για τη νίκη: «Αισθάνομαι πολύ αισιόδοξος. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στους συμπαίκτες μου. Παίζουμε μπροστά στο κοινό μας που θα μας δώσει έξτρα ώθηση».

Για το αν έχει σκεφτεί να μείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του στον Παναθηναϊκό: «Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μένει εδώ μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Δεν είμαι από τους χαρακτήρες που τους δίνεις ένα αυτοκίνητο και μια μπάλα και τους λες παίξε. Μου αρέσει να είμαι άνετος εκτός γηπέδου. Είμαι άνετος στην Αθήνα και νιώθω ό,τι με αγαπούν και με σέβονται πολύ. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ