Αρμάνι Μιλάνο – Άλμπα Βερολίνου 84-76 – «Καθάρισε» στην τέταρτη περίοδο η Αρμάνι

Αρμάνι Μιλάνο – Άλμπα Βερολίνου 84-76 – «Καθάρισε» στην τέταρτη περίοδο η Αρμάνι

Η Αρμάνι Μιλάνο δυσκολεύθηκε για τρία δεκάλεπτα κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, όμως με ένα ξέσπασμα στην τέταρτη περίοδο κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 84-76.

Επί τρεις περιόδους, η Άλμπα Βερολίνου είχε βάλει δύσκολα στην Αρμάνι Μιλάνο, όμως οι Ιταλοί με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο μπόρεσαν να καθαρίσουν το ματς και να επιβληθούν με σκορ 84-76, στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης για την 18η αγωνιστική της Euroleague.

Έτσι οι γηπεδούχοι παραμένουν στο κυνήγι της τετράδας και του πλεονεκτήματος έδρας αφού πήγαν στο 12-6, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται «κολλημένοι» στα χαμηλότερα στρώματα της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-12.

Κορυφαίος για το σύνολο του Έτορε Μεσίνα ήταν ο Λουίτζι Ντατόμε που πέτυχε 15 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Κάιλ Χάινς που πρόσθεσε άλλους 12. Από την ομάδα του Ίσραελ Γκονζάλες ξεχώρισαν οι Μάοντο Λο και Γιοβέλ Ζούσμαν με 13 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν άκρως αμφίρροπο, με την Άλμπα να παίρνει από την αρχή μια πολύ μικρή διαφορά, ωστόσο η Αρμάνι στο δεύτερο δεκάλεπτο κατάφερε να πάρει εκείνη τα ηνία και να περάσει εκείνη μπροστά. Όμως οι Γερμανοί βρήκαν τον τρόπο και πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα, με το σκορ να δείχνει 40-38.

Η αναμέτρηση εξακολουθούσε να είναι κλειστή και καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της και να χτίσει κάτι καλό. Οι παίκτες του Έτορε Μεσίνα, είχαν κάποια… ξεσπάσματα, κάνοντας μια νέα ανατροπή στα τέλη της τρίτης περιόδου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Αρμάνι μπόρεσε επιτέλους να βρει ρυθμό και με όπλο την άμυνά της άρχισε σιγά-σιγά να αυξάνει τη διαφορά, η οποία έφτασε και πάνω από τους δέκα πόντους. Τελικά το 84-76 ήρθε να επισφραγίσει ένα πολύτιμο αποτέλεσμα για τον Ιταλικό σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ