Γιόβιτς: «Περήφανος για τον Παναθηναϊκό» (pic)

Γιόβιτς: «Περήφανος για τον Παναθηναϊκό» (pic)

Ο Στέφαν Γιόβιτς λίγο μετά το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού και την νίκη επί της Μπασκόνια έστειλε το δικό μήνυμα μέσω των social media.

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας εξαιρετική άμυνα για 35′ λεπτά επικράτησε εύκολα της Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ με 75-63 για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Πέρα από την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί των Βάσκων στο χθεσινό παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο ο το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» ο Στέφαν Γιόβιτς.

Ο 31χρονος πλειμέικερ έμεινε στο παρκέ για 19:31 λεπτά κόντρα στους Βάσκους, διάστημα κατά το οποίο έδωσε λύσεις σε σκορ και δημιουργία. Πιο συγκεκριμένα, πέτυχε 6 πόντους με 2/2 τρίποντα (είχε κι ένα άστοχο δίποντο), ενώ μοίρασε και 3 τελικές πάσες.  Επιπλέον ο Γιόβιτς είχε ακόμη στο ενεργητικό του 3 ριμπάουντ, 2 κερδισμένα φάουλ κι υπέπεσε σε 2 λάθη, συλλέγοντας 10 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με κάποιες φωτογραφίες του από το παιχνίδι και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σπουδαία νίκη. Είμαι περήφανος για την ομάδα».

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Στέφαν Γιόβιτς: 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Jovic (@stefanjovic)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ