Μονακό – Ζάλγκιρις Κάουνας 82-83

Μονακό – Ζάλγκιρις Κάουνας 82-83

Η Ζάλγκιρις Κάουνας έκανε μια τεράστια ανατροπή απέναντι στη Μονακό, παρότι είχε βρεθεί με διψήφιο αριθμό πόντων πίσω, επικρατώντας με σκορ 83-82.

Η Μονακό έπαιζε απέναντι στην τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, και κυνηγούσε την οκτάδα. Κατάφερε να πάρει διψήφια διαφορά στο ημίχρονο, όμως η Ζάλγκιρις Κάουνας είχε διαφορετική άποψη και με μια φοβερή ανατροπή κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 83-82 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Κορυφαίος για τους Λιθουανούς ήταν ο Νάιλς Γκιφάι με 15 πόντους, 14 πόντους είχε ο Αρτούρας Μιλάκνις, ενώ 13 πρόσθεσε ο Ζοφρεΐ Λοβέρν. Από την άλλη πλευρά, ο 18 πόντους μέτρησαν οι Μάικ Τζέιμς και Ντουέιν Μπέικον.

Ο Μονακό ξεκίνησε πολύ δυναμικά την αναμέτρηση απέναντι στη Ζάλγκιρις Κάουνας, επιβάλλοντας τον ρυθμό με άνεση και παίρνοντας μια καλή διαφορά κόντρα στους Λιθουανούς. Στη συνέχεια, όσο περνούσε η ώρα το προβάδισμα ανέβαινε, με το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς να μην αντιμετωπίζει προβλήματα από τους φιλοξενούμενους. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το +10 ως παρακαταθήκη, με το σκορ να δείχνει το 46-36.

Το σύνολο του Γιούρι Ζντοβτς εμφάνισε ένα διαφορετικό πρόσωπο στο τρίτο δεκάλεπτο, καταφέρνοντας να μαζέψει αρκετά τη διαφορά, καταφέρνοντας να μπει ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα και της νίκης. Η Ζάλγκιρις δεν το έβαλε κάτω, πήρε το μομέντουμ και με μια τρομερή προσπάθεια ολοκλήρωσε την ανατροπή και επικράτησε με σκορ 83-82.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ