Γιασικεβίτσιους για Σφαιρόπουλο: «Πραγματικά πονάει αυτή η ιστορία»

Γιασικεβίτσιους για Σφαιρόπουλο: «Πραγματικά πονάει αυτή η ιστορία»

Τη δυσαρέσκειά του για την απόλυση του Γιάννη Σφαιρόπουλου από τον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, εξέφρασε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθως οι άνθρωποι της ομάδας είχαν πάρει αυτή την απόφαση εδώ και αρκετό καιρό μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα και την Euroleague.

Έτσι λοιπόν στο πλευρό του Γιάννη Σφαιρόπουλου με αφορμή την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στάθηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου για το Final Eight του Copa Del Rey, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν απάντησε σε θέματα που αφορούν μόνο την Μπαρτσελόνα, αλλά κλήθηκε να μιλήσει και για το «διαζύγιο» ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: 

«Πραγματικά πονάει αυτή η ιστορία. Αυτή είναι η πραγματικότητα του προπονητή. Δεν θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες. Κάποιοι παίκτες δεν ήταν τόσο αφοσιωμένοι, όσο ο προπονητής, αλλά είναι ο πρώτος που φεύγει πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ