Το «αντίο» του Γεραγωτέλλη στη Μακάμπι

Το «αντίο» του Γεραγωτέλλη στη Μακάμπι

Το δικό του «αντίο» στη Μακάμπι Τελ Αβίβ είπε από την πλευρά του ο Βασίλης Γεραγωτέλλης μετά την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα του λαού.

Με την απομάκρυνση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, από τον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ αποχώρησε και ο Βασίλης Γεραγωτέλλης που ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Έλληνα τεχνικού.

Ο Βασίλης Γεραγωτέλλης αποχαιρέτησε και εκείνος από την πλευρά του την «ομάδα του λαού», τονίζοντας ότι φεύγει ως φίλος και με πολύ ευχάριστες αναμνήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Γεραγωτέλλης:

«Η Μακάμπι είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη. Αυτό το είδος συλλόγου είναι πάνω από πρόσωπα και διαρκεί για πάντα. Ωστόσο, πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είναι γύρω της την κάνουν ακόμη μεγαλύτερη.

Είμαι το είδος του ανθρώπου που του αρέσει να δένεται με τους άλλους και είμαι πολύ χαρούμενος που στη Μακάμπι έκανα πολλούς φίλους. Πραγματικούς φίλους. Φίλοι με την ιδιοκτησία και τη διοίκηση, φίλοι που δουλεύουν για την ομάδα και φίλοι που είναι οπαδοί της ομάδας. Τους ευχαριστώ όλους που με έκαναν να καταλάβω, με τον δικό τους τρόπο, ότι η Μακάμπι δεν είναι απλώς μία ομάδα, αλλά τρόπος ζωής.

Φεύγω από τη Μακάμπι με πολλές όμορφες αναμνήσεις και είμαι σίγουρος ότι κάναμε το καλύτερό μας, ξέροντας ότι καμιά φορά το καλύτερο δεν ήταν αρκετό για να πετύχουμε όλους μας τους στόχους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες και τους προπονητές που συνεργαστήκαμε, το εκπληκτικό σταφ της ομάδας και τους ανθρώπους στο γραφείο για την υποστήριξη και τη βοήθειά τους. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη, ο οποίος μου έκανε την τιμή και μου έδωσε το προνόμιο να προπονήσω στο πλάι του ένα τόσο μοναδικό κλαμπ όπως είναι η Μακάμπι, για 3,5 χρόνια.

Οι επιστήμονες λένε ότι τα όνειρα διαρκούν για λίγα λεπτά, το δικό μου είχε διάρκεια τρία χρόνια, δύο μήνες και 28 ημέρες.

Στους φίλους δεν λέμε “αντίο”, αλλά λέμε “εις το επανιδείν”. Yalla Μακάμπι!

Βασίλης».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ