Τραγική άμυνα ο Ολυμπιακός, μαγικός Ντόρσεϊ, «έκρηξη» Σλούκα…

Τραγική άμυνα ο Ολυμπιακός, μαγικός Ντόρσεϊ, «έκρηξη» Σλούκα…

Το πρώτο ημίχρονο με την Μπάγερν δεν είναι ακριβώς αυτό που περίμεναν ο Μπαρτζώκας και ο Ολυμπιακός. Και υπάρχει λόγος για αυτό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Μόναχο για να πάρει ένα διπλό που θα τον εδραιώσει ακόμη περισσότερο στη δεύτερη θέση της Ευρωλίγκας. Και το ξεκίνημα ήταν ιδανικό. Ωστόσο, τα πράγματα έγιναν περίπλοκα στο πρώτο μέρος.

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν φουριόζοι, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να κάνει σπουδαία πράγματα. Ο Αμερικανός ήταν τρομερός. Και σχεδόν… απόλυτος: 2/2 δίποντα, 3/3 τρίποντα και 2/3 βολές. Στη σούμα 15 πόντοι. Που έδωσαν στον Ολυμπιακό την ώθηση που ήθελε. Το boost για να δώσει στην Μπάγερν να καταλάβει ότι πήγε στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας για να πάρει τη νίκη.

Δείτε εδώ LIVE την εξέλιξη του αγώνα.

Κι όμως, ό,τι έβαλε ο Ντόρσεϊ στην επίθεση, ο Ολυμπιακός τα δέχθηκε στην άμυνα. Και ακόμη περισσότερο. Αυτό το 53-50 του ημιχρόνου, είναι η εικόνα που δεν θέλει να βλέπει ο Μπαρτζώκας από την ομάδα του. Η άμυνα με τα… μάτια, οι κακές περιστροφές, τα χαμένα ριμπάουντ. Ολα αυτά έγιναν σε 20 λεπτά.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει έως και με 9 πόντους λίγο πριν το φινάλε, αλλά η έκρηξη του Σλούκα, σε πόντους και δημιουργία, μείωσε τη διαφορά. Και οι Ερυθρόλευκοι έμειναν κοντά. Και στην Μπάγερν και στη νίκη.

Η εικόνα των δυο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο

Μπάγερν

Ολυμπιακός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ