Γουάιτ: «Μας είπαν να μην αγγίξουμε το πανό για την ειρήνη»

Γουάιτ: «Μας είπαν να μην αγγίξουμε το πανό για την ειρήνη»

Ξαφνικό θέμα προέκυψε στον Ερυθρό Αστέρα με τον Άαρον Γουάιτ να διαχωρίζει τη θέση του από της ομάδας, καθώς ανέφερε πως η διοίκηση τους απαγόρευσε να αγγίξουν το πανό για την ειρήνη.

Σάλο προκάλεσε η κίνηση των παικτών του Ερυθρού Αστέρα να μην σηκώσουν το πανό «Stop War» μαζί με τους παίκτες της Ζαλγκίρις Κάουνας με αφορμή τη στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στα εδάφη της Ουκρανίας.

Βέβαια ο Άαρον Γουάιτ είχε τελείως διαφορετική άποψη από την υπόλοιπη ομάδα και τόνισε πως επρόκειτο για εντολή της διοίκησης της σερβικής ομάδας. Χαρακτηριστικά έγραψε στο Twitter: «Ως ομάδα μάς είπαν να μην αγγίξουμε τη σημαία. Θα ήθελα να καταστήσω σαφές πως δεν είναι υπέρ του πολέμου και θέλω ειρήνη στον κόσμο μας».

Πάντως η σύζυγος του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ κράτησε ακόμη πιο σκληρή στάση λέγοντας, πως για αυτή δεν υπάρχει θέμα ουδετερότητας και ότι είναι ξεκάθαρα με την πλευρά της Ουκρανίας στον συγκεκριμένο πόλεμο.

Αναλυτικά έγραψε η Γκρέις Γουάιτ: 

«Για μένα δεν υπάρχει θέμα ουδετερότητας. Είμαι στο πλευρό της Ουκρανίας και ο καθένας είναι ελεύθερος να έχει τη γνώμη του. Δεν ζητώ συγγνώμη από τους Σέρβους, δεν έχω κανέναν λόγο να απολογηθώ. Ο Άαρον δεν αφήνει έκθετη όλη την ομάδα. Δεν δόθηκε η δυνατότητα επιλογές στους παίκτες. Αν κάποιος Σέρβος δεν ήθελε να αγγίξει τη σημαία, ας μην το έκανε. Αλλά η διοίκηση στέρησε το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου σε όλους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ