Στο Βερολίνο για διπλό… γοήτρου ο Παναθηναϊκός

Στο Βερολίνο για διπλό… γοήτρου ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Άλμπα στο Βερολίνο και θέλει νίκη για να βελτιώσει κι άλλο τη βαθμολογική του θέση, αλλά και για την ψυχολογία του ενόψει Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Άλμπα στο Βερολίνο σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη Euroleague και θέλει να φύγει από τη Γερμανία για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας, αλλά και για να βελτιώσει κι άλλο τη βαθμολογική του θέση.

Οι πράσινοι θα παίξουν για την αυτοπεποίθηση τους, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα δίνουν ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, όπου ο νικητής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Από εκεί και πέρα, το τριφύλλι ψάχνει το διπλό στο Βερολίνο και για να ανέβει κι άλλο στην τελική κατάταξη. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ με 87-86, κλείνοντας θετικά τις εντός έδρας υποχρεώσεις στη διοργάνωση και πλέον βρίσκεται στην 13η θέση με 8-18.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπορεί να υπολογίζει πάλι στον Στέφαν Γιόβιτς αλλά και στον Νίκο Χουγκάζ γιατί δεν ήταν δηλωμένος και πρόκειται για εξ αναβολής αγώνα.

Η Άλμπα, που επίσης δεν έχει κίνητρο για να μπει στην οκτάδα, ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική από την Εφές με 87-77 και πλέον είναι στη 10η θέση με ρεκόρ 11-15, ενώ όλοι οι παίκτες της γερμανικής ομάδας είναι κανονικά διαθέσιμοι για το αποψινό ματς.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία) και Κάρλος Περούγκα (Ισπανία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ