Όλα όσα συνέβησαν στην Stark Arena παραμονές του Final Four (vids)

Όλα όσα συνέβησαν στην Stark Arena παραμονές του Final Four (vids)

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη στις 19:00 κοντράρεται με την Εφές για μια θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Σε λιγότερο από 24 ώρες ή καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα χτυπά εδώ στο Βελιγράδι, στο εκπληκτικό αυτό γήπεδο που θα φιλοξενήσει το Final Four.

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό την τουρκική Εφές, με την ελπίδα όλων να περάσει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

To10.gr βρίσκεται στο σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός. Στην αίθουσα Τύπου επικρατεί ενθουσιασμός και πυρετός ενόψει τον αγώνων, με δημοσιογράφους να έχουν έρθει από όλη την Ευρώπη, παρακολουθώντας από κοντά και την προπόνηση των ομάδων.

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα βραβεία της φετινής Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναδεικνύεται ως ο κορυφαίος προπονητής, ενώ ο Κώστας Σλούκας παρέλαβε το βραβείο για τη Magic Moment της χρονιάς, η οποία είναι το τρίποντο-buzzer beater, που έδωσε τη μεγάλη νίκη στον Ολυμπιακό με 87-85 κόντρα στην Αναντολού Εφές στην κανονική διάρκεια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στη συνέχεια είχαμε τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα και των παικτών του Ολυμπιακού, με τους Πρίντεζη, Σλούκα. Βεζένκοφ, Ουόκαπ και Παπανικολάου να μιλούν για το Final Four και την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού.  Το απόγευμα οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού, ενώ στο Βελιγράδι βρίσκονται οι ηγέτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ