Ανατροπή με Παπαπέτρου: Ποιά ομάδα μπήκε «σφήνα» για να τον αποκτήσει…

Ανατροπή με Παπαπέτρου: Ποιά ομάδα μπήκε «σφήνα» για να τον αποκτήσει…

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πέρα από την Παρτιζάν φαίνεται πως βρίσκεται και στο... ραντάρ της Βίρτους Μπολόνια

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου από την Παρασκευή αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με ανακοίνωση τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Ο Έλληνας φόργουορντ τις τελευταίες μέρες είχε δεχτεί κρούσεις από την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και όλα έδειχναν ότι θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, όμως πλέον υπάρχουν νέα δεδομένα στην υπόθεση, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί κάνουν λόγο για μπάσιμο της Βίρτους Μπολόνια για τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ και μάλιστα με σκοπό να προλάβει τους Σέρβους και να τον κάνει δικό της.

Η εφημερίδα «La Prealpina» στο φύλλο του Σαββάτου (16/7) υπογραμμίζει ότι ο Παπαπέτρου αποτελεί προτεραιότητα από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος και αναμένεται να του προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο μετά την κατάκτηση του Eurocup πέρυσι θα αγωνιστεί στη φετινή Euroleague και έχει σκοπό να βγάλει αρκετά χρήματα από τα ταμεία της για να ενισχυθεί και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ