Αυτή θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού

Αυτή θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού

Η εξέλιξη με τον Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, διευκολύνει τον σχεδιασμό του Μπαρτζώκα, που θα κινηθεί είτε για τον Κώστα Αντετοκούνμπο είτε για 7ο ξένο.

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, με την εξέλιξη με τον Σάσα Βεζένκοφ και τους Σακραμέντο Κινγκς, να φέρνει ηρεμία στους ερυθρόλευκους.

Πλέον, ο επόμενος μεταγραφικός στόχος για τους νταμπλούχους Ελλάδας, μιας και «ξεδιάλυνε» το τοπίο με τον Βούλγαρο φόργουορντ, είναι η απόκτηση ενός ψηλού, που κατά βάση θα παίζει στο «5» όμως θα μπορεί υπό προϋποθέσεις να κατέβει και στο «4».

Ο πρώτος στόχος για να μπει και το τελευταίο «παζλ» στο ερυθρόλευκο ρόστερ είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που είναι Έλληνας και ουσιαστικά θα έρθει ως η τρίτη επιλογή στη φροντ λάιν, εφόσον αποκτηθεί, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το πλάνο και υλοποιώντας όλα όσα είχε στο μυαλό του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο σέντερ της Βιλερμπάν αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Βιλερμπάν μέσα στις επόμενες μέρες, το ενδιαφέρον για εκείνον τόσο από τους ερυθρόλευκους, αλλά και από άλλες ομάδες της Euroleague είναι δεδομένο, όμως η περίπτωση του δεν είναι τόσο απλή.

Το σημαντικό είναι πως ακόμη και αν δεν καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον Αντετοκούνμπο, δεν χάθηκε και ο κόσμος πολύ απλά γιατί οι Πειραιώτες ψάχνουν ένα κομμάτι, που είτε είναι ο Έλληνας ψηλός είτε όχι θα βρεθεί.

Αν λοιπόν δεν προχωρήσει του Κώστα Αντετοκούνμπο, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για 7ο ψηλό που θα έχει δικαίωμα μόνο στη Euroleague και όχι στο πρωτάθλημα, μιας και υπάρχει όριο 6 ξένων.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί από την παραμονή του Βεζένκοφ δεν είναι μόνο το αγωνιστικό που είναι κομβικό, μιας και πρόκειται πιθανότατα για τον καλύτερο πάουερ φόργουορντ στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν, αλλά το γεγονός ότι έχει ελληνικό διαβατήριο. Άρα, ο Ολυμπιακός θα ήθελε το τελευταίο κομμάτι να είναι ο Αντετοκούνμπο, όμως δεν «καίγεται» πλέον για γηγενή παίκτη, όπως αν ο Βεζένκοφ συνέχιζε στους Κινγκς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ