Μπάγερν Μονάχου – Αρμάνι Μιλάνο 81-83: Ματσάρα και διπλό για τους Ιταλούς

Μπάγερν Μονάχου – Αρμάνι Μιλάνο 81-83: Ματσάρα και διπλό για τους Ιταλούς

Δύο άστοχες βολές του Γουάιλερ-Μπαμπ στα 3'' στοίχησαν στην Μπάγερν Μονάχου, με την Αρμάνι Μιλάνο να παίρνει τη νίκη και το διπλό με σκορ 83-81.

Σε ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, η Αρμάνι Μιλάνο πέρασε από την έδρα της Μπάγερν Μονάχου με σκορ 83-81, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της πρώτης «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague.

Μοιραίος για τους Βαυαρούς ήταν ο Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ ο οποίος αστόχησε σε δύο βολές με το σκορ να είναι στο 82-81 με περίπου 3 δευτερόλεπτα να μένουν στο ρολόι. Έτσι έχασε την ευκαιρία όχι μόνο να ισοφαρίσει το ματς, αλλά και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι που εν τέλει έμεινε με άδεια χέρια.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Νίκολο Μέλι με 17 πόντους, ενώ από κοντά βρέθηκαν οι Μπράντον Ντέιβις και Κέβιν Πάνγκος με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, ο Κάσιους Γουίνστον μέτρησε 20 πόντους και ο Πολ Ζίπσερ με 13.

Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε το πρώτο μέρος παίζοντας αρκετά καλή άμυνα, που της έδωσε το δικαίωμα να χτίσει μια μικρή διαφορά μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου. Σε εκείνο το σημείο η Αρμάνι ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο μειώνοντας την απόστασή της στο -6 από τους Βαυαρούς (43-37).

Στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι έγινε ντέρμπι, με τους παίκτες του Έτορε Μεσίνα να πλησιάζουν ακόμα περισσότερο και να δίνουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, ενόψει και της τελευταίας περιόδου του ματς. Το φινάλε ήταν δραματικό, με τον Μπίλι Μπαρόν να σκοράρει στα 21» με τρίποντο για το 82-81. Στη συνέχεια ο Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ αστόχησε σε δύο βολές με 3» να μένουν και η νίκη κλείδωσε με μία βολή του Μπίλι Μπαρόν.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-16, 43-37, 66-63, 81-83

*Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ