Ολυμπιακός: Το θρυλικό ρεκόρ, η Μπασκόνια και κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά! (vids)

Ολυμπιακός: Το θρυλικό ρεκόρ, η Μπασκόνια και κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά! (vids)

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το ιστορικό 4x4 στην χώρα των Βάσκων για να ισοφαρίσει και το καλύτερο ξεκίνημα στη Euroleague, σε μια σεζόν που έχει καταφέρει ήδη κάτι μοναδικό.

Τρείς νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός του Ολυμπιακού στην φετινή Euroleague. Ένα ξεκίνημα όνειρο για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που πάει… τρένο στις πρώτες στροφές μίας απαιτητικής σεζόν.

Το «τρία στα τρία» αποτελεί την δεύτερη καλύτερη εκκίνηση των «ερυθρόλευκων» στην ιστορία τους στη διοργάνωση από τότε που καθιερώθηκε ο υπάρχον τρόπος διεξαγωγής της Euroleague.

Ήταν την σεζόν 2017-2018 όταν ο Ολυμπιακός με τέσσερις νίκες στις τέσσερις πρώτες στροφές της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης είχε πραγματοποιήσει την καλύτερη έναρξη στην ιστορία του. Μπασκόνια, Ουνικάχα Μάλαγα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χίμκι τότε τα τέσσερα «θύματά» του…

Διαβάστε επίσης: Οι 5 πιο βαριές ήττες του Παναθηναϊκού στην Εuroleague (vids)

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ζαλγκίρις είναι μέχρι στιγμής φέτος τα «θύματα» της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, που έχει βάλει το πόδι στο γκάζι και δύσκολα θα πατήσει φρένο…

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες πρώτη φορά στην ιστορία τους κατορθώνουν να νικήσουν εκτός έδρας την ίδια σεζόν τα δύο ισπανικά «μεγαθήρια». Ο λόγος φυσικά για την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει ήδη από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές να «αλώσει» και το «Wizink Center», αλλά και το «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Ο Ολυμπιακός λοιπόν πηγαίνει στη Βιτόρια σήμερα Παρασκευή (21/10) απέναντι στην Μπασκόνια για να διατηρήσει το αήττητο στη φετινή Euroleague και να κάνει το 4 στα 4, επίδοση με την οποία θα ισοφαρίσει το δεύτερο καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου στην διοργάνωση.

Θυμηθείτε το φετινό 3/3 του νταμπλούχου Ελλάδος στη Euroleague:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ