Κάβανο: «Πρόκληση για μας ο Παναθηναϊκός»

Κάβανο: «Πρόκληση για μας ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει αύριο (2/12, 20:00). τη Ζαλγκίρις για την 11η αγωνιστική της Euroleague, με τον Τάιλερ Κάβανο να στέκεται σε δηλώσεις του, στην ποιότητα του «τριφυλλιού» και σε όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη.

Να συνεχίσει την καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα θέλει ο Παναθηναϊκός, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις για την 11η αγωνιστική της Euroleague (2/12). Ο Αμερικανός φόργουορντ της λιθουανικής ομάδας, Τάιλερ Κάβανο, στάθηκε στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης, στο ποιοτικό ρόστερ των «πρασίνων», κάνοντας ειδική αναφορά στους Γουίλιαμς και Παπαγιάννη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάβανο:

Διαβάστε επίσης: Γιατί όλοι συζητούν για τον Εμπουκού: Ο Ολυμπιακός και οι Γερμανοί που μπήκαν στο «παιχνίδι» (vids)

«Ο Παναθηναϊκός κέρδισε και τα δύο παιχνίδια την περασμένη εβδομάδα. Έχουν τον Ντέρικ Ουίλιαμς στη θέση μου και πολύ καλούς γκαρντ. Έχουν μέγεθος με τον Παπαγιάννη, οπότε θα είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς. Κάθε παιχνίδι σε αυτό το πρωτάθλημα είναι… σκυλομαχία.

Ακόμα κι αν παίξουμε στην έδρα μας, πρέπει να βγούμε εκεί έξω και να κάνουμε τα σουτ και να τα βάλουμε. Eίμαι ευγνώμων που θα παίξουμε μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο που έχει sold out για άλλη μια φορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ