Ολυμπιακός: Τα νεότερα για τους τραυματισμούς ΜακΚίσικ, Γουόκαπ και Μπλακ

Ολυμπιακός: Τα νεότερα για τους τραυματισμούς ΜακΚίσικ, Γουόκαπ και Μπλακ

Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει της αποψινής (13/12, 20:00) αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε;

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ για τη 13η αγωνιστική της Euroleague, με τις δύο ομάδες ωστόσο να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών που… πονοκεφαλιάζουν τους προπονητές τους.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, εδώ και μερικές ημέρες υπάρχουν τρία ερωτηματικά για τη σημερινή αναμέτρηση. Οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Τόμας Γουόκαπ και Ταρίκ Μπλακ αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, με τον ΜακΚίσικ να είναι μέχρι στιγμής ο μοναδικός που δείχνει να το έχει ξεπεράσει και να είναι ετοιμοπόλεμος για το ματς κόντρα στους πρωτοπόρους της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Το back to back του Μασούρα και η αλήθεια για τον Ολυμπιακό (vids)

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί όπως όλα δείχνουν η συμμετοχή των άλλων δύο παικτών. Θυμίζουμς πως ο Τόμας Γουόκαπ έχει ένα σφίξιμο στη μέση και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή, ενώ ο Ταρίκ Μπλακ απέκτησε ένα ελαφρύ διάστρεμμα 8 λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τη Βαλένθια.

Από την πλευρά της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, οι Τζόναθαν Μότλεϊ, Σκότι Γουίλμπεκιν και Νταϊσόν Πιέρ δεν ακολούθησαν την αποστολή των Τούρκων στο Φάληρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ