Μπάγερν Μονάχου – Βαλένθια 97-92: «Καθάρισαν» στο φινάλε οι Βαυαροί

Μπάγερν Μονάχου – Βαλένθια 97-92: «Καθάρισαν» στο φινάλε οι Βαυαροί

Με μια πολύ καλή εμφάνιση στο φινάλε της αναμέτρησης, η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να νικήσει τη Βαλένθια εντός έδρας με σκορ 97-92.

Σε ένα κλειστό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε, η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να επιβληθεί με σκορ 97-92 της Βαλένθια, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η μεγάλη διαφορά έγινε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με του Βαυαρούς να τρέχουν ένα επιμέρους 20-13, το οποίο ουσιαστικά τους έδωσε τη νίκη, σε συνδυασμό με την καλή διαχείριση στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης.

Κορυφαίος για το σύνολο του Αντρέα Τρινκέρι ήταν ο Κόρι Γουόλντεν με 18 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Ισαάκ Μπόνγκα με 14. Από την άλλη πλευρά, 28 πόντους είχε ο φοβερός Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, με τον Τζάρεντ Χάρπερ να έχει 15.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Βαλένθια να πατά καλύτερα, παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει για πολύ. Κι αυτό γιατί η Μπάγερν έβγαλε αντίδραση στη δεύτερη περίοδο, με τους Βαυαρούς να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να φέρνουν… τούμπα το ματς, παίρνοντας εκείνοι τα ηνία. Έτσι οι παίκτες του Αντρέα Τρινκέρι μπόρεσαν να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα στο +4 με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει το 43-39.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό, με τους Ισπανούς να πιέζουν για να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο και να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, όμως η Μπάγερν Μονάχου είχε τον τρόπο να κρατά αυτή τη μικρή διαφορά με το μέρος της. Στην τελευταία περίοδο οι Γερμανοί διαχειρίστηκαν σωστά το ματς και έτσι μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη με το τελικό 97-92.

Τα δεκάλεπτα: 23-26, 43-39, 69-65, 97-92

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ