Ιτούδης: «Χρειαζόμαστε περισσότερη σταθερότητα»

Ιτούδης: «Χρειαζόμαστε περισσότερη σταθερότητα»

Ξεκάθαρος για το τι χρειάζεται η Φενέρμπαχτσε ώστε να βρει και πάλι τον εαυτό της, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Η Φενέρμπαχτσε ψάχνει τα πατήματά της και θέλει να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της από την αναμέτρηση με τη Βίρτους Μπολόνια για τη 16η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ επισήμανε ότι αυτό που χρειάζεται είναι περισσότερη σταθερότητα.

Oι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Βγαίνουμε στο παρκέ για να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεγάλες φιλοδοξίες, πολύ αθλητική, πολύ έμπειρη σε όλα τα σημεία, ειδικά τους γκαρντ της. Μπορούν πραγματικά να δημιουργήσουν πολλά πράγματα από την περιφέρεια μέχρι τον Λούντμπεργκ και τον Ντάνιελ Χάκετ, παίζοντας πολύπλευρο μπάσκετ συνολικά ως ομάδα.

Παρόλο που είναι η πρώτη τους χρονιά στην Euroleague. Έφτιαξαν το ρόστερ τους με μεγάλες φιλοδοξίες. Για εμάς, λοιπόν, που είμαστε πίσω σε καλό δρόμο γιατί κάνουμε προπονήσεις λίγο όλοι μαζί παρόλο που ο Τόνι Τζεκίρι έχει φύγει για την επέμβαση και ο Νεμάνια Μπιέλιτσα είναι ακόμα εκτός.

Ωστόσο, έχουμε μερικούς περισσότερους παίκτες και οι πρακτικές μας φαίνονται καλύτερες. Θα επιστρέψουμε στην…. πίστα για περισσότερα λεπτά από τα τρία δεκάλεπτα. Ήμασταν σχεδόν τέλειοι απέναντι στην Εφές. Χρειαζόμαστε λοιπόν λίγη περισσότερη σταθερότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ