Βίρτους Μπολόνια – Φενέρμπαχτσε 92-88: Δώρο στον… Ολυμπιακό από τους Ιταλούς

Βίρτους Μπολόνια – Φενέρμπαχτσε 92-88: Δώρο στον… Ολυμπιακό από τους Ιταλούς

Η Βίρτους Μπολόνια επιβλήθηκε της Φενέρμπαχτσε με σκορ 92-88, υποχρεώνοντας τους Τούρκους στην τέταρτη σερί ήττα τους, στέλνοντας παράλληλα τον Ολυμπιακό στην τετράδα.

Σε κρίση φαίνεται πως βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε που υπέστη την τέταρτη σερί ήττα της στη Εuroleague, χάνοντας με σκορ 92-88 από τη Βίρτους Μπολόνια στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, σε ένα αποτέλεσμα… δώρο για τον Ολυμπιακό που βάζει τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη τετράδα.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε ολόκληρη τη διάρκεια, με τους Ιταλούς να κάνουν μια μικρή ανατροπή στο φινάλε και να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα που τους δίνει ώθηση μετά και την ήττα τους από την Μπασκόνια την προηγούμενη αγωνιστική.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μάρκο Μπελινέλι σε μια εμφάνιση από τα παλιά με 18 πόντους, έχοντας τις πολύτιμες βοήθειες των Μαμ Τζαϊτέ και Νίκολο Μέινιον που είχαν από 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, ο Τζόναθαν Μότλεϊ σταμάτησε στους 26, και ο Σκότι Γουίλμπεκιν με τον Νικ Καλάθη είχαν από 12 έκαστος.

Το ματς ήταν καθαρό ντέρμπι σε όλο το πρώτο ημίχρονο, με τη Φενέρμπαχτσε να είναι ελάχιστα καλύτερη στο πρώτο κομμάτι, ενώ στη δεύτερη περίοδο η Βίρτους ήταν εκείνη που ήταν ένα… κλικ καλύτερη. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες στο 46-46.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά, με τη Φενέρ να παίρνει εκ νέου ένα μικρό προβάδισμα στην τρίτη περίοδο, που όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει ξανά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Εκεί οι Ιταλοί έδειξαν τα… δόντια τους και με δυνατή επιστροφή, γύρισαν το ματς και έφτασαν στη νίκη με το τελικό 92-88.

Τα δεκάλεπτα: 23-25, 46-46, 65-68, 92-88

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ