Παρτίζαν – Μπασκόνια 83-65: Διέλυσαν τους Βάσκους οι Σέρβοι

Παρτίζαν – Μπασκόνια 83-65: Διέλυσαν τους Βάσκους οι Σέρβοι

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, η Παρτίζαν Βελιγραδίου διέλυσε την Μπασκόνια με σκορ 83-65.

Μια τεράστια νίκη κόντρα στην Μπασκόνια πανηγύρισε η Παρτίζαν Βελιγραδίου, επικρατώντας με το ευρύ 83-65 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς «καθάρισαν» ουσιαστικά από το πρώτο δεκάλεπτο όταν έχτισαν μια διαφορά 12 πόντων, κρατώντας το προβάδισμα μέχρι το φινάλε του ματς.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ούρος Τριφούνοβιτς με 15 πόντους, 13 πρόσθεσε ο δικός μας Ιωάννης Παπαπέτρου και 12 ο Κέβιν Πάντερ. Από την άλλη πλευρά, μοναδικός διψήφιος ήταν ο Βάνια Μαρίνκοβιτς με 16 πόντους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Παρτίζαν να χτίζει από πολύ νωρίς μια καλή διαφορά και παίρνει ένα διψήφιο προβάδισμα. Οι Σέρβοι κρατούσαν με άνεση χωρίς να δέχονται ιδιαίτερη πίεση και έτσι μπόρεσαν να πάνε με το +11 (47-36) στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήλεγχαν τη διαφορά παρά τις προσπάθειες της Μπασκόνια να επιστρέψει στον αγώνα. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του ματς και έτσι η Παρτίζαν έφτασε σε μια τεράστια νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 29-17, 47-36, 67-50, 83-65

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ