Για… εκδίκηση και 5η σερί νίκη ο «λαβωμένος» Ολυμπιακός στο κατάμεστο ΣΕΦ

Για… εκδίκηση και 5η σερί νίκη ο «λαβωμένος» Ολυμπιακός στο κατάμεστο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη νίκη επί της Φενέρ στην Πόλη κοντράρεται με την Εφές στο κατάμεστο ΣΕΦ με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή...

Ο Ολυμπιακός μετά τη σπουδαία νίκη στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε κοντράρεται με την Εφές στο ΣΕΦ για την 23η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να ολοκληρώσει τη «διαβολοβδομάδα» με 2/2 για να «αγκαλιάσει» το πλεονέκτημα έδρας.

Οι ερυθρόλευκοι που «οδηγούν» την «κούρσα» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, είναι πρώτοι με 15-7 ρεκόρ μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλουν νίκη επί της Εφές για να «ξεδιαλύνουν» σιγά σιγά την κατάσταση στην κορυφή, αλλά και για να πάρουν… εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο, αλλά και για αυτή στον περσινό ημιτελικό του Final Four στο Βελιγράδι.

Με «όπλο» τον κόσμο τους στο «καυτό», όπως αναμένεται, Φαληρικό στάδιο (έχει ήδη ανακοινωθεί sold οut), οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «καθαρίσουν» και τους πρωταθλητές Ευρώπης, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή του θεσμού, με 16-7.

O Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει τη σημασία του ματς με την Εφές, αλλά και τι χρειάζεται για να πάρει τη νίκη η ομάδα του, την ώρα που σε ακόμη ένα ματς αναμένεται να αγωνιστεί με απουσίες, καθώς ο Κώστας Σλούκας δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος, ενώ και ο Άλεκ Πίτερς παρότι είναι καλύτερα μπορεί να αποφασιστεί να μην ρισκάρουν τη συμμετοχή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ