Γκονζάλεθ: «Καλύτερη ομάδα της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Γκονζάλεθ: «Καλύτερη ομάδα της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Αλμπα Βερολίνου αποθέωσε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Αλμπα Βερολίνου, Ίσραελ Γκονζάλεθ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων (8/2, 21:00), για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη, τονίζοντας μάλιστα ότι του αρέσει να παρακολουθεί τα παιχνίδια των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Χάμες με Μαρσέλο, Ροντινέι και Ραμόν: «Μόνο ποιότητα»

«Τα δύο παιχνίδια με Μονακό και Φενέρ την περασμένη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολα για μας και τώρα υποδεχόμαστε την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Κυκλοφορούν πολύ καλά την μπάλα και παίζουν σπουδαίο μπάσκετ. Μου αρέσει να τους παρακολουθώ. Έχουν κι εκείνοι ένα παρόμοιο στυλ γρήγορου παιχνιδιού με το δικό μας, οπότε μπορούμε να μάθουμε πολλά από αυτούς», τόνισε ο Ισπανός προπονητής.

Ο σέντερ της ομάδας, Μπεν Λάμερς, είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλά προπονημένη ομάδα, με απίστευτο ταλέντο, συνεπώς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Θα πρέπει να μπούμε στο ματς με πολλή ενέργεια, ώστε να έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε τους πρωτοπόρους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ