Σλούκας: «Δεν σκεφτόμαστε το σερί – Θέλουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση» (vid)

Σλούκας: «Δεν σκεφτόμαστε το σερί – Θέλουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση» (vid)

Τι είπε ο Κώστας Σλούκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ισπανία, ενόψει του αγώνα με τη Βαλένθια για την Euroleague (24/02).

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στη Βαλένθια (24/02) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για την Ισπανία, ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του, τη νοοτροπία με την οποία πηγαίνει ο Ολυμπιακός στη Βαλένθια και το γεγονός πως κανένας από την ομάδα δεν έχει στο μυαλό του το αήττητο σερί ή την πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή του «Μίλου» στην Ελλάδα και η ευκαιρία του Πάπας

Όσα είπε ο Σλούκας:

Για την κατάσταση μετά από τον τραυματισμό του:

«Ναι, είμαι στο 100% έχω προπονηθεί αρκετές φορές με την ομάδα και θα προσπαθήσω και γω μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες να φέρουμε σημαντική νίκη αύριο».

Για το γεγονός πως στον πρώτο γύρο, η Βαλένθια είχε κερδίσει στο ΣΕΦ:

«Η ομάδα πρέπει να ανασυνταχθεί. Η επιτυχία του Κυπέλλου δεν πρέπει να την αλλάξει το δρόμο που έχει χαράξει από την αρχή. Η ομάδα του Ολυμπιακού δεν ψάχνει κίνητρο για να κερδίσει έχει κίνητρο από μόνη της και ένα επιπλέον είναι πως είμαστε στην πρώτη θέση και θέλουμε να παραμείνουμε. Γνωρίζουμε πως η Βαλένθια είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει εντός έδρας πραγματικά καλά».

Για τον τρόπο ανασύνταξης της ομάδας:

«Η εμπειρία κυρίως της ομάδας η ιδιοσυγκρασία της ομάδας, ο χαρακτήρας, όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο, στην ανασύνταξη, φυσικά μένει να το δούμε στην πράξη. Είμαι αισιόδοξος γιατί η ομάδα έχει δείξει ένα καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο».

Για τις περισσότερες ημέρες ξεκούρασης της Βαλένθια σε σχέση με τον Ολυμπιακό:

«Γι’ αυτούς είναι ένα κίνητρο παραπάνω ότι αποκλείστηκαν οπότε πρέπει να δώσουν απαντήσεις στην Ευρωλίγκα. Επίσης κυνηγούν την οκτάδα, παίζουν με την πρωτοπόρο και γι αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού στην EuroLeague:

«Όχι, δεν υπάρχει στο μυαλό μας το σερί. Υπάρχει μόνο η Βαλένθια και πρέπει να κερδίσουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ