«Αυτός είναι ο γκαρντ που ταιριάζει ιδανικά στον Ολυμπιακό»

«Αυτός είναι ο γκαρντ που ταιριάζει ιδανικά στον Ολυμπιακό»

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας είναι ξεκάθαρος για τον παίκτη που «κουμπώνει» στον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστικά το μυαλό του στη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται στη Euroleague και τα ματς κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν στο ΣΕΦ, που ενδεχομένως να κρίνουν και το πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας πριν από το σπουδαίο ματς με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σχολίασε το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ που έκλεισε στη Φενέρμπαχτσε, αλλά και στα γκαρντ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός δημοσιογράφος μίλησε για τα συμβόλαια των Κώστα Σλούκα και Τόμας Γουόκαπ, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανανεωθούν, όμως έδωσε και τη δική του οπτική για τον σούτινγκ γκαρντ που θα «κούμπωνε» ιδανικά στο ερυθρόλευκο ρόστερ τη νέα σεζόν.

Ο παίκτης αυτός, σύμφωνα με τον Ουρμπόνας, είναι ο Κέβιν Πάντερ που αγωνίζεται στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Λιθουανό να υπογραμμίζει πως παρά την αποτυχημένη πρώτη θητεία του στον Ολυμπιακό, θα ταίριαζε απόλυτα σε αυτό που έχει φτιάξει ο Μπαρτζώκας.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε λεπτομέρειες οικονομικές, λέγοντας πως ο Ολυμπιακός δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει τόσο στο να κρατήσει Σλούκα και Γουόκαπ, αλλά και να πάρει τον Πάντερ ξανά το καλοκαίρι.

«Όταν βλέπεις τον Ολυμπιακό, καταλαβαίνεις ότι ο Κέβιν Πάντερ θα ήταν απόλυτα ταιριαστός εκεί. Όμως δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν αρκετά χρήματα ώστε να υπογράψουν την επέκταση συμβολαίου του Κώστα Σλούκα, να υπογράψουν την επέκταση συμβολαίου του Τόμας Γουόκαπ και μετά να προσθέσουν στο ρόστερ τους και τον Κέβιν Πάντερ», υποστήριξε.

«Πρόκειται για έναν παίκτη που λαμβάνει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια ετησίως», ανέφερε μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του «Urbonus» podcast.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ