Τρέχει και δεν φτάνει η Ρεάλ με Ντεκ

Τρέχει και δεν φτάνει η Ρεάλ με Ντεκ

Το συμβόλαιο του Γκάμπριελ Ντεκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει του χρόνου το καλοκαίρι με τη Ρεάλ να καίγεται να το ανανεώσει. Σκεπτικός ο παίκτης που δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του.

Ο Γκάμπριελ Ντεκ είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης σε Ισπανία και Euroleague, κάνοντας ένα σούπερ δίδυμο στη θέση του φόργουορντ μαζί με τον Τζάναν Μούσα.

Στην Ευρώπη έχει πολύ καλή και συνεπής παρουσία και φέτος στα πρώτα 28 ματς της σεζόν αγωνίζεται κατά μέσο όρο 26’, προσφέροντας 12.4 πόντους, 5.5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα διόλου ευκαταφρόνητο 15.9 στο σύστημα αξιολόγησης.

Διαβάστε επίσης: «Τρελάθηκε» ο Καστίγιο: Θυμήθηκε την γκολάρα απέναντι στην ΑΕΚ και έστειλε μήνυμα ενόψει ντέρμπι! (vid)

Αυτά βλέπει ο Τσους Ματέο και θέλει να δέσει στη Ρεάλ τον 28χρονο φόργουορντ. Το τρέχον συμβόλαιο του Ντεκ λήγει το καλοκαίρι του 2024 και όπως είναι λογικό οι μνηστήρες είναι πολύ για τον Αργεντινό.

Η Marca αναφέρει η Βασίλισσα ήθελε αμέσως μετά το Final 8 του Κυπέλου Ισπανίας να εκκινούσαν οι διαπραγματεύσεις, για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Το ρεπορτάζ όμως κάνει λόγο για… χάσμα μεταξύ τους.

Μπορεί και οι δύο να θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία, αλλά η Ρεάλ δεν θέλει να πληρώσει υπεραξία στον παίκτη, με τον Ντεκ να είναι και αυτός για την ώρα αμετακίνητος στις απατήσεις του. Όπως και να έχει η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει τους επόμενους μήνες καθώς αναμένεται να ακολουθήσουν συζητήσεις με τους επίσης κομβικούς, Βάλτερ Ταβάρες και Τζάναν Μούσα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ