Πάντερ: «Να δώσουμε ότι έχουμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Πάντερ: «Να δώσουμε ότι έχουμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για την αναμέτρηση της Παρτιζάν κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και για το ρόλο του ως αρχηγός στους Σέρβους.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρτιζάν εκτός έδρας για την 30η αγωνιστική της Euroleague την προσεχή Παρασκευή (24/03, 21.00), και ο αρχηγός των Σέρβων πλέον, Κέβιν Πάντερ τόνισε με δηλώσεις του πως η ομάδα του πρέπει να δώσει ότι έχει μέσα στο παρκέ κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει με Παναθηναϊκό ο Χίγκινς

«Ξεκινώντας από τον αγώνα της Παρασκευής (σ. με τον Ολυμπιακό), πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε. Να συνεχίσουμε την καλή προετοιμασία, να συνεχίσουμε ό,τι κάνουμε μέχρι τώρα, να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. Έτσι θα είμαστε χαρούμενοι και εμείς», είπε ο Αμερικανός πρώην άσος των Πειραιωτών ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το νέο του ρόλο ως αρχηγός στην Παρτιζάν τονίζοντας πως: «Το εκτιμώ πραγματικά. Είναι τεράστια τιμή να είσαι αρχηγός της Παρτιζάν, βλέποντας το πόσο σοβαρά προσεγγίζουν το μπάσκετ και κυρίως, τον τρόπο που σέβονται το άθλημα. Κάθε μέρα προσπαθώ να βελτιώνομαι. Δεν είμαι τέλειος, αλλά προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και να απολαμβάνω το παιχνίδι».

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Παρτιζάν βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στα Play-Offs όντας 7η με ρεκόρ 16 νίκες 13 ήττες τη φετινή σεζόν στη Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ