Μπόλντουϊν διετίας στην Μακάμπι

Μπόλντουϊν διετίας στην Μακάμπι

Μετά από μια εξαιρετική όπως εξελίσσεται χρονιά στο Ισραήλ, ο Γουέιντ Μπόλντουϊν επέκετεινε το συμβόλαιό του με την Μακάμπι τελ Αβίβ για άλλα δύο χρόνια.

Ο Γουέιντ Μπόλντγουϊν, είναι ένας παίκτης που θεωρείται πλέον από το… πάνω ράφι της Euroleague. Μπορεί στην πρώτη επαφή του με το ευρωπαϊκό μπάσκετ, στον Ολυμπιακό, να μην ενθουσίασε κυρίως λόγω της έλλειψης σταθερότητας και του περίεργου χαρακτήρα του, αλλά χρόνο με τον χρόνο γίνεται όλο και καλύτερος,

Κάπως έτσι μετά τους ερυθρόλευκους, την Μπάγερν Μονάχου και την Μπασκόνια, ο 27χρονος Αμερικανός διάγει την καλύτερη σεζόν του στην Ευρώπη φέτος, με τα χρώματα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Φέτος σκοράρει 17.1 πόντους ενώ συνεισφέρει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού με 3.6 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά ματς, στην πορεία της ομάδας του λαού προς τα playoffs της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Τρελαίνει τους Άγγλους ο Παυλίδης – «Σκάει» μεταγραφή με πάνω από 20 εκατ.

Έχει φτιάξει ένα από τα καλύτερα δίδυμα στα γκαρντ με τον πολύπειρο Λορέντζο Μπράουν και αυτό φαίνεται πως θα διαρκέσει καιρό, μιας και μετά την επέκταση του συμβολαίου του Μπράουν μέχρι το 2026, έρχεται και η αντίστοιχη του Μπόλντουϊν για μία διετία.

Η συμφωνία τυπικά έχει κλείσει, με την τυπική επικύρωσή της να αναμένεται τις επόμενες μέρες από τον ισραηλινό σύλλογο που φαίνεται να ξεκινά τη νέα σεζόν με… προβάδισμα καθώς κρατά το ίδιο δίδυμο στη νευραλγική θέση των γκαρντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ