Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ακολούθησε τον Ταβάρες στο Instagram!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ακολούθησε τον Ταβάρες στο Instagram!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι τελείως διαφορετικός τη νέα σεζόν και πως θα προχωρήσει σε σπουδαίες κινήσεις. To follow που ανάβει «φωτιές».

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τη σεζόν στη Euroleague, χωρίς να έχει καταφέρει για ακόμη μια φορά να μπει στην οκτάδα. Οι πράσινοι είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και η εικόνα τους δεν έπεισε ούτε φέτος, με αποτέλεσμα να ετοιμάζονται ριζικές αλλαγές από το καλοκαίρι.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ξανά πιο ενεργός στα διοικητικά του τριφυλλιού, ενώ έχει ξεκαθαρίσει μέσα από αναρτήσεις του ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι τελείως διαφορετικός τη νέα σεζόν και θα «εκτοξεύσει» το μπάτζετ του στοχεύοντας στην επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει.

Τα σενάρια γύρω από τους πράσινους και τους παίκτες που θέλουν είναι πάρα πολλά και ολοένα και αυξάνονται, όμως δεδομένα είναι κάποιοι που θα απασχολήσουν ή και απασχολούν τον Παναθηναϊκό. Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Βάλτερ Ταβάρες, το «θηρίο» της Ρεάλ Μαδρίτης που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Το όνομα του ακούγεται έντονα, ενώ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει προχωρήσει σε μια κίνηση που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και ταυτόχρονα ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των πράσινων ακολούθησε στο Instagram τον σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι και άναψε φωτιές για το μέλλον του, σε μια περίπτωση πάντως που μόνο απλή δεν είναι, αφού για να έρθει στην Ελλάδα ο Ταβάρες, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να του προσφέρει συμβόλαιο με πολλά χρήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ