Χάινς: Αυτή η ομάδα θα κατακτήσει την Euroleague (pic)

Χάινς: Αυτή η ομάδα θα κατακτήσει την Euroleague (pic)

Ο σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο, Κάιλ Χάινς σε δηλώσεις που παραχώρησε, έκανε τις δικές του προβλέψεις για την έκβαση της φετινής Euroleague.

Ο άλλοτε, δις πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, Κάιλ Χάινς σε δηλώσεις που έκανε στο «BasketNews», μίλησε για το πως βλέπει να εξελίσσεται η Euroleague από τα playoffs, έως το Final Four του Κάουνας.

Ο 36χρονος Αμερικάνος της Αρμάνι Μιλάνο, πιστεύει πως ο Ολυμπιακός θα περάσει την Φενέρμπαχτσε με 3-2 νίκες, η Μπαρτσελόνα την Ζαλγκίρις με 3-1 νίκες, η Ρεάλ την Παρτιζάν με 3-2 νίκες και με τον ίδιο τρόπο θα προκριθεί και η Μονακό έναντι της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Διαβάστε επίσης: Άλλο επίπεδο: Δώρα Παντέλη, υποκλινόμαστε… (pics)

Για τη σειρά του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε ο Χάινς δήλωσε: «Ο λόγος που δίνω στη Φενέρμπαχτσε δύο παιχνίδια είναι λόγω του προπονητή Ιτούδη. Είναι πολύ έμπειρος, ξέρει πώς να ελίσσεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ένα από τα πράγματα στα οποία είναι καταπληκτικός είναι η προετοιμασία του παιχνιδιού. Αυτό είναι ίσως το καλύτερό του χαρακτηριστικό. Θα καταστρώσει ένα τρομερό σχέδιο παιχνιδιού για να προσπαθήσει να πετύχει. Συνολικά, νομίζω ότι το πλεονέκτημα εντός έδρας θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να προχωρήσει στο Final Four».

Στα ημιτελικά, βλέπει τον Ολυμπιακό να περνά την Μονακό και στο ισπανικό ντέρμπι, η Ρεάλ να αποκλείει την Μπαρτσελόνα.

Στον τελικό, επανάληψη του 2013 και του 2015, ο πρώην ψηλός των «Ερυθρόλευκων» προβλέπει η κούπα να καταλήγει στη Μαδρίτη.

Αυτό το πιστεύει όπως τόνισε διότι: «Ο Ταβάρες είναι ένας παράγοντας που κάνει τη διαφορά και αλλάζει το παιχνίδι. Έχουν εμπειρία με τον Σέρχι, τον Γιουλ και τον Ρούντι, τα παιδιά που ήταν εκεί. Γιατί όχι; Βλέπεις αυτά τα παιδιά, εκείνη την ομάδα που ήταν τόσο σημαντική για την EuroLeague, να βγαίνει στο παρκέ έχοντας την ευκαιρία να κερδίσει άλλη μια EuroLeague μαζί. Έχουν τον Γιαμπουσέλε και όλα αυτά τα διαφορετικά παιδιά, τον Μούσα, τον Χεζόνια, όλα αυτά τα παιδιά που έπαιζαν πολύ καλά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ