Κινδυνεύει με αποκλεισμό έως και 4 χρόνια ο Γιαμπουσέλε

Κινδυνεύει με αποκλεισμό έως και 4 χρόνια ο Γιαμπουσέλε

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Γάλλος σέντερ για τα όσα έλαβαν χώρα με τον... Έξουμ στον αγώνα της Ρεάλ με την Παρτιζάν, κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι και 4 χρόνια.

Πολύ βαριά αναμένεται να είναι η καμπάνα που θα πέσει στον Γκέρσον Γιαμπουσέλε για τα όσα έλαβαν χώρα χθες στον αγώνα της Ρεάλ με την Παρτιζάν στη Μαδρίτη για τον 2ο αγώνα των Play-Offs της Euroleague. Ο Γάλλος άσος μέσα στη γενικότερη σύρραξη χτύπησε τον Ντάντε Έξουμ πολύ άσχημα με κίνηση… MMA με τον Αυστραλό άσο των Σέρβων να αποχωρεί από το γήπεδο άσχημα τραυματισμένος.

Διαβάστε επίσης: Δεν έχει τέλος η ξεφτίλα για ΕΠΟ και Μπαλτάκο: Ούτε στη Λάρισα τους θέλουν

Μάλιστα όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα η τιμωρία του Γιαμπουσέλε αναμένεται να είναι βαρύτατη. Όπως γράφει η «AS» τα όσα έγιναν στη Μαδρίτη εμπίπτουν στην παράγραφο 28 του κανονισμού της αρμόδιας Αρχής κι αυτός ο κανονισμός μπορεί να επιφέρει ποινή με αποκλεισμό από τα γήπεδα έως και 4 χρόνια για τον Γάλλο σέντερ.

Μπορεί πάντως ο Γιαμπουσέλε να ζήταγε συγνώμη για τα όσα έπραξε, στον Έξουμ και την οικογένειά του, ωστόσο το σίγουρο είναι πως όσες συγνώμες κι αν ζητήσει δε θα αποφύγει τη βαριά τιμωρία που μένει να φανεί αν είναι αυτή που γράφουν οι Ισπανοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ