Σίνγκλετον: Αποχώρησε από την Αναντολού Εφές και μπήκε στην λίστα των free agents

Σίνγκλετον: Αποχώρησε από την Αναντολού Εφές και μπήκε στην λίστα των free agents

Ο Κρις Σίνγκλετον ύστερα από 4 χρόνια παρουσίας στην Τουρκία για λογαριασμό της Αναντολού Εφές αποχωρεί ως ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ανάγκασαν την Αναντολού Εφές να μην του κάνει πρόταση για νέο συμβόλαιο και γι΄αυτό αποτελεί παρελθόν με τον 33χρονο Σίνγκλετον να αποχωρεί με δύο τίτλους Euroleague και ισάριθμα πρωταθλήματα Τουρκίας.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι δύο Λάτιν στράικερ για τον Ολυμπιακό! (vid)

Η ομάδα της Τουρκίας δημοσίευσε στα social media της ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της τετραετής θητείας του ευχαριστώντας τον ,έτσι, για την συνεργασία και προσφορά του στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

Την φετινή σεζόν ο Σίνγκλετον μέτρησε 2.7 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ ανά 15 λεπτά συμμετοχής σε 13 αγώνες στην Euroleague. Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση έχει φορέσει τις φανέλες των Λοκομοτίβ Κουμπάν (υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα), Παναθηναϊκού, Μπαρτσελόνα και Εφές σημειώνοντας συνολικά 7.7 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 251 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ