«Ο Βεζένκοφ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα πάει στους Κινγκς»

«Ο Βεζένκοφ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα πάει στους Κινγκς»

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας, Ρόσεν Μπαρτσόφσκι, ανέφερε σε δηλώσεις του πως ο Σάσα Βεζένκοφ δεν έχει πάρει την απόφασή του ακόμα σχετικά με το NBA και τους Κινγκς.

Το «φλέγον» θέμα των ημερών για τον Ολυμπιακό αφορά τον Σάσα Βεζένκοφ και το κατά πόσο ο MVP της φετινής Euroleague θα συνεχίσει στους Πειραιώτες ή θα μετακομίσει στην Αμερική και το NBA για χάρη των Σακραμέντο Κινγκς.

Εκτός όμως από τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως και η εθνική ομάδα της Βουλγαρίας περιμένει να πάρει την απόφασή του ο 27χρονος φόργουορντ, καθώς όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Βούλγαρων, Ρόσεν Μπαρτσόφσκι, δεν γνωρίζει εάν θα έχει στη διάθεσή του τον Σάσα στα προ-προκριματικά του Eurobasket του 2025 (19/7-2/8).

Διαβάστε επίσης: Στα 36,5 εκατ ευρώ η επένδυση Μαρινάκη σε έναν χρόνο

Και ο λόγος είναι πως ο Βεζένκοφ ακόμα δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Βεζένκοφ, τίποτα δεν ξέρω αυτή την στιγμή. Περιμένω να δω τι θα γίνει με τους Κινγκς. Μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το ΝΒΑ, δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Θα πρέπει να πρώτα να μάθουμε την απόφασή του, εάν θα πάει στο ΝΒΑ ή θα μείνει στον Ολυμπιακό. Όταν θα πάρει την απόφασή του, τότε θα μιλήσουμε», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού της Βουλγαρίας στο «bgbasket.com».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ