Χαμός με Μίροτιτς: Ομάδα – έκπληξη μπήκε «σφήνα»

Χαμός με Μίροτιτς: Ομάδα – έκπληξη μπήκε «σφήνα»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δίνεται ως δυνατό φαβορί στην κούρσα της απόκτησης του Νίκολα Μίροτιτς, όμως εμφανίστηκε ένα «σκοτεινό άλογο» που απειλεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Το καλοκαίρι για τις ομάδες της Euroleague αποδείχθηκε ιδιαίτερα θερμό με το… καλημέρα, όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι. Και αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι από τις πιο δραστήριες ομάδες, το μεγάλο όνομα από την μεριά των παικτών δεν είναι άλλο από αυτό του Νίκολα Μίροτιτς.

Ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, έχει έρθει σε ρήξη με τον Καταλανικό σύλλογο, που έχοντας ως στόχο να ρίξει σημαντικά το μπάτζετ του ενόψει της νέας σεζόν, δεν χειρίστηκε με… λεπτότητα το θέμα του Μίροτιτς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η πλευρά του παίκτη να «στραβώσει», με τον Ισπανό με ρίζες από το Μαυροβούνιο να απαιτεί το σύνολο του συμβολαίου του για τα δύο χρόνια που είχε υπόλοιπο.

Διαβάστε επίσης: Κίνηση ματ από τους Κινγκς, τα λέει όλα για τον Βεζένκοφ

Μέχρι να λυθεί και όποτε λυθεί αυτή η κόντρα, ο παίκτης λογίζεται ιδιοκτησία της Μπαρτσελόνα. Με το που διευθετηθεί όμως η υπόθεση, ο Μίροτις ξέρει πως δεν θα μείνει για καιρό… άνεργος αφού σχεδόν η μισή Euroleague θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της. Και μπορεί η Αρμάνι διά στόματος Μεσίνα να αποσύρθηκε από την διεκδίκηση, όμως υπάρχουν ομάδες όπως οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μονακό, Εφές Αναντολού, Φενέρμπαχτσε και Ερυθρός Αστέρας που καραδοκούν, με τον Ολυμπιακό να δίνεται ως φαβορί αν ο 32χρονος φόργουορντ αποχωρήσει από τους Καταλανούς.

Μέσα σε όλον αυτό τον ορυμαγδό φημών, έρχεται το σέρβικο «sportklub.rs» να προσθέσει ακόμα μία ομάδα στη λίστα. Πρόκειται για την Παρτιζάν Βελιγραδίου. Οι Σέρβοι είναι εξαιρετικά φιλόδοξοι και μετά τα όσα έγιναν στα palyoffs κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα να βρεθούν στο Final 4 της επόμενης σεζόν. Με τον Ομπράντοβιτς να παραμένει στο τιμόνι και τον Πάντερ να έχει ανανεώσει, υπάρχει καλή βάση για να χτιστεί κάτι καλό στο Βελιγράδι.

Και σίγουρα μετά την αποχώρηση του Λεσόρ αλλά και τη διαφαινόμενη του Λεντέι, υπάρχουν και αρκετά αδιάθετα χρήματα για μία ή δύο κινήσεις που θα καλύψουν το κενό των δύο προαναφερθέντων, με το όνομα του Μίροτιτς να πέφτει στο τραπέζι και να ενθουσιάζει τους οπαδούς της Παρτιζάν.

Και πως όχι άλλωστε όταν μιλάμε για τον MVP της σεζόν 2021-2022 στην Euroleague, που έχει αγωνιστεί σε 225 παιχνίδια στη διοργάνωση με μέσο όρο 14.1 πόντους (40% από το τρίποντο), 5.1 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 0.9 κλεψίματα, έχοντας μέσο δείκτη αξιολόγησης PIR, τους 16.8 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ