Eκτός διεκδίκησης του Ερνανγκόμεθ η Ρεάλ, ένα βήμα από την Μπαρτσελόνα ο Ισπανός

Eκτός διεκδίκησης του Ερνανγκόμεθ η Ρεάλ, ένα βήμα από την Μπαρτσελόνα ο Ισπανός

Σημερινό δημοσίευμα της AS αποκαλύπτει πως η Ρεάλ Μαδρίτης βγαίνει εκτός της μάχης για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ για οικονομικούς λόγους, εξέλιξη που τον στέλνει απευθείας στην Μπαρτσελόνα.

Το θέμα Ερνανγκόμεθ μοιάζει να φτάνει προς το τέλος του. Με σημερινό της δημοσίευμα, η AS αποκαλύπτει πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι οριστικά εκτός διεκδίκησης του 29χρονου Ισπανού, γεγονός που τον στέλνει απευθείας στην Μπαρτσελόνα.

Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Ρεάλ βγαίνει εκτός, καθώς θεωρούν πως ο παίκτης είναι έξω από το μπάτζετ της ομάδας! Πιο συγκεκριμένα η πρόταση της Μπαρτσελόνα πριν από πέντε ημέρες για 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως έβγαλε οριστικά εκτός μάχης την Ρεάλ, η οποία δεν μπορεί να ματσάρει τέτοιο ποσό.

Ο πρώην παίκτης των Νιου Όρλεανς Πέλικανς θα είναι από αύριο επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα ο ίδιος προπονούταν τις τελευταίες μέρες στην Μαδρίτη και φαίνεται να δήλωσε « Είμαι από την ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στο τέλος θέλω να παίζω και να νιώθω σημαντικός. Δεν κλείνω τις πόρτες σε τίποτα. Είναι ομάδα νικήτρια και πρωταθλήτρια. Στο τέλος είναι μία δουλειά, μία ευκαιρία. Και αν οι συνθήκες εμφανιστούν θα πρέπει να το σκεφτώ καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ