Στο στόχαστρο της Παρτιζάν και ο Καλάθης

Στο στόχαστρο της Παρτιζάν και ο Καλάθης

H Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι τον Νικ Καλάθη, που δύσκολα θα παραμείνει στην Φενέρμπαχτσε.

Η Παρτιζάν φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Νικ Καλάθη, το μέλλον του οποίου στη Φενέρμπαχτσε παραμένει αβέβαιο.

Αν και το θέμα των ημερών για την Παρτιζάν είναι αν θα καταφέρει να κάνει δικό της τον Νίκολα Μίροτιτς, σύμφωνα με Ισραηλινά μέσα, οι Σέρβοι δεν περιορίζουν το ενδιαφέρον τους μόνο στον Ισπανό φόργουορντ της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: «Σε προχωρημένες επαφές για Ζούγρη ο Ολυμπιακός»

Ο Νικ Καλάθης βλέπει τις τελευταίες μέρες την Φενέρμπαχτσε ιδιαίτερα ενεργητική στο μεταγραφικό παζάρι, υπογράφοντας 4 παίκτες σε τρεις μέρες (όπως τον Μαντάρ από την Παρτιζάν για την περιφέρεια) και η θέση του ίδιου σίγουρα δεν μπορεί να είναι βέβαιη στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Οι πιθανότητές του να παραμείνει αυξήθηκαν αφού ο Κώστας Σλούκας δεν κατέληξε στην τούρκικη ομάδα, αλλά στον Παναθηναϊκό, όμως ακόμη και τώρα δεν θα έλεγε όχι σε μία πιο ενδιαφέρουσα πρόταση για τον ίδιο.

Ήδη έχει ακουστεί πως η Μονακό θα ήθελε να τον εντάξει στο ρόστερ της και τώρα η Παρτιζάν μπαίνει στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της ομάδας του Βελιγραδίου, ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική του απόφαση, καθώς ήταν αυτός που τον είχε φέρει στον Παναθηναϊκό το 2009 και στη συνέχεια συνυπήρξαν για μία τριετία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ