Δεν προχωράει του Μπλατσερόφσκι ο Παναθηναϊκός και πάει γι’ άλλα

Δεν προχωράει του Μπλατσερόφσκι ο Παναθηναϊκός και πάει γι’ άλλα

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην καταβάλει το buy-out για την απόκτηση του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι και στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις.

Αλλαγή πλάνου στον Παναθηναϊκό! Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ντόμινο το οποίο προκάλεσε η διαφαινόμενη παραμονή του Τόκο Σενγκέλια στην Μπολόνια. Έτσι οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μην προχωρήσουν την περίπτωση του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι και στρέφουν αλλού την προσοχή τους.

Ο Εργκίν Αταμάν ήθελε και τους δύο μαζί για την ενίσχυση στους ψηλούς και αφού δεν κατέστη αυτό δυνατό, αποφάσισε να μην καταβάλει ο Παναθηναϊκός το buy-out (η προθεσμία έληγε απόψε) στην Γκραν Κανάρια για την απόκτηση του Πολωνού σέντερ.

Διαβάστε επίσης: Τι λένε στον Ολυμπιακό για τον Σέρχιο Ράμος

Πλέον το «τριφύλλι» εστιάζει αλλού και δεν αποκλείεται να ψαχτεί για λύση από το NBA. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα, μία περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά είναι αυτή του Νόα Βόνλε. Ο Αμερικανός σέντερ ήταν επιλογή πρώτου γύρου στο Draft του 2014 (Νο. 9) από τους Σάρλοτ Χόρνετς.

Ο 27χρονος άσος δεν διαθέτει εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ και την περασμένη αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις με τους Μπόστον Σέλτικς, μετρώντας 1.1 πόντους και 2 ριμπάουντ ανά 7 λεπτά συμμετοχής. Εκτός από την ομάδα της Βοστόνης, έχει αγωνιστεί στους Χόρνετς, τους Νετς, τους Νικς και τους Μπλέιζερς, καταγράφοντας συνολικά 340 συμμετοχές.

Ο Παναθηναϊκός είχε μία πρώτη επαφή μαζί του, αλλά οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υψηλές. Όλα όμως είναι ανοιχτά και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ