Μπετσίροβιτς: «Θέλουμε άλλον έναν παίκτη, έχουμε υψηλούς στόχους και έχουμε τους πόρους»

Μπετσίροβιτς: «Θέλουμε άλλον έναν παίκτη, έχουμε υψηλούς στόχους και έχουμε τους πόρους»

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στο δίλημμα Λάσο ή Αταμάν που υπήρξε στον Παναθηναϊκό και έδωσε υποσχέσεις για μια ακόμα εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση.

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό για δεύτερη φορά μετά τη θητεία του ως παίκτης (2006-2008) και ως βοηθός προπονητή στο πλευρό του Τζόρτζεβιτς (2015-2016)μ αυτή τη φορά από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.

Ο 42χρονος πλέον παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, είναι μέρος την προσπάθειας που γίνεται να αναγεννηθεί ο σύλλογος μετά από μια πολύ κακή διετία και έχει συμμετοχή στο πράσινο μεταγραφικό ντεμαράζ του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: Η ξεχωριστή φανέλα του Ολυμπιακού για να τιμήσει τον Σπανούλη (pic)

Σε δηλώσεις που έκανε ο Μπετσίροβιτς σε Μέσο της πατρίδας του και τον Μάρτιν Πάβτσνικ, αναφέρθηκε αρχικά στην επιλογή του Εργκίν Αταμάν ως πρώτου προπονητή στον Παναθηναϊκό: «Ασχολήθηκα, παρόλο που δεν ήμουν επίσημα μέλος του συλλόγου εκείνη την εποχή. Ο σύλλογος είχε δύο ονόματα διαθέσιμα για τη θέση του προπονητή. Ήταν ο Πάμπλο Λάσο και ο Εργκίν Αταμάν. Καταλήξαμε γρήγορα στο συμπέρασμα ότι ο δεύτερος είναι μια πολύ καλύτερη λύση. Σέβομαι και τους δύο αλλά η ενέργεια που βγάζει ο Αταμάν οδήγησαν στην επιλογή του. Επιπλέον, γνωρίζουμε σε ποια θέση ανέλαβε την Αναντολού Εφές πριν από χρόνια. Ήταν σε κρίση, αλλά τους οδήγησε σε δύο τίτλους της EuroLeague».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο μεταγραφικό πλάνο του εξάστερου και το αν έπεται και συνέχεια μετά το ντεμαράζ που ολοκληρώθηκε ως ώρας με την απόκτηση του Ουίλι Ερνανγκόμεθ, ήταν ξεκάθαρος πως έπεται συνέχεια και μάλιστα εντυπωσιακή: «Όχι, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Έχουμε υψηλούς στόχους και διαθέτουμε τους πόρους. Αν υπάρξει ευκαιρία, θα πάμε στην αγορά για άλλον παίκτη. Μπορεί να συμβεί να ενισχύσει την ομάδα ένα ακόμα μεγάλο όνομα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ