Στην Άλμπα Βερολίνου ο Ματ Τόμας

Στην Άλμπα Βερολίνου ο Ματ Τόμας

O Mατ Τόμας συνεχίζει στην Ευρωλίγκα και μετά τον Παναθηναϊκό υπέγραψε στην Άλμπα Βερολίνου.

Στη Γερμανία βρήκε ο Ματ Τόμας τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του, καθώς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Άλμπα Βερολίνου.

Ο 29χρονος σούτινγκ γκαρντ εντάχθηκε στα τέλη Ιανουαρίου στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο έμεινε ελεύθερος με την ολοκλήρωση της παρελθούσας σεζόν, καθώς προφανώς δεν «χωρούσε» στα πλάνα του νέου τεχνικού του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν.

Διαβάστε επίσης: Ο «killer» που έψαχνε ο Ολυμπιακός: Προκαλoύν… τρόμο τα στατιστικά του Ελ Κααμπί! (vids)

Ο Τόμας αποφοίτησε από το Αϊόβα Στέιτ, ωστόσο δεν επελέγη στο ντραφτ του NBA για το 2017 και «μετακόμισε» στην Ισπανία, όπου αγωνίστηκε σε Ομπραντόιρο (2017-18) και Βαλένθια (2018-19). Την τριετία 2019-22 επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες και έπαιξε σε 126 παιχνίδια κανονικής περιόδου στο NBA (και άλλα 13 στα πλέι οφ) με Τορόντο Ράπτορς, Γιούτα Τζαζ και Σικάγο Μπουλς.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας της Άλμπα“, δήλωσε ο Ματ Τόμας και συνεχίζει:

“Ανυπομονώ να παίξω για τον κόουτς Γκονζάλεθ. Ξέρω πως το παιχνίδι μου ταιριάζει με το σύστημα της ομάδας. Φέτος θέλω να έχω, να δείξω όλες τις πτυχές του ταλέντου μου και να συνεισφέρω στην ομάδα. Ξέρω πως η Άλμπα έχει πιστή βάση φιλάθλων. Θα είναι σπουδαίο να παίξω μπροστά τους. Έχω γερμανικές ρίζες και για αυτό έχω έξτρα κίνητρο για να γνωρίζω καλύτερα την κουλτούρα, την ιστορία και ό,τι έχει να προσφέρει το Βερολίνο”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ